super efekt

Ni jedne cipele ne mogu zasjeniti balerinke: Ovog proljeća trendi modeli dolaze s posebnim detaljem koji noge čime dužima

28.02.2022 u 15:40

Bionic
Reading

Balerinke su tradicionalno jedan od najpoželjnijih modela cipela za toplije mjesece, a njihova dominacija nastavit će se i u mjesecima pred nama. Međutim, najpoželjniji modeli ovog proljeća dolaze s efektnim detaljem zbog kojih noge izgledaju duljima

Rijetko koja zaljubljenica može odoljeti balerinka, a njihovoj popularnosti u korist ide i činjenica da odlično pristaju uz gotovo svaku modnu kombinaciju dajući joj razigran i elegantan prizvuk. Međutim, ovom popularnom modelu cipela mnogi su zamjerali činjenicu da skraćuju noge, no nov modeli i tome su doskočili te sada dolaze s vrlo efektnim detaljem.

Novi i najtraženiji modeli balerinki za sezonu pred nama opremljeni su mini petom, a čak iako je to doista mini peta, od svega dva centimetra, noge zbog nje zgledaju dulje i vitkije. Dobitna kombinacija za sve ljubitelje balerinki, zar ne? Ovog proljeće se doista ne morate odreći omiljenih cipela, a u ovom novom izdanju na sjajan način kombinira udobnost i praktičnost s elegancijom i chic izgledom.

Osim toga, mini peta je također vrlo udobna opcija omogućujući da se u svakodnevnim stajlinzima ne odričemo elegancije.

Kako kombinirati balerinke s mini potpeticom s ostatkom garderobe?

  • +11
Trendi balerinke za proljeće Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ove trendi cipele ne samo da izgledaju dobro, vizualno izduljuju noge i udobne su, već su i pravi svestrani komad kada je u pitanju stilizranje s ostatkom modnih komada. Bez obzira na koji stajling se odlučili, bilo skinny traperice poput Kate Middleton ili trendi haljine maksi duljine, balerinke s malom potpeticom savršeno se slažu baš sa svime.

Osim toga, balerinke vrlo učinkovito i stilski dotjerano zamijenit će i trendi tenisice u brojnim kombinacijama. Kratke traper hlače, majice bez rukava i oversized sakoi u kombinacijama s balerinkama također su dobar izbor za proljetne temperature.