PROLJETNI ADUT

Noge čine dužim, a izgledom nadmašuju salonke: Ovim cipelama ponovno vrve police trgovina

25.02.2022 u 11:51

Bionic
Reading

Nakon što su se na modnu scenu u velikom stilu vratile 2019. godine, za slingback cipelama i dalje vlada veliki interes o čemu dovoljno govori u prilog njihova bogata ponuda na policama trgovina

U odnosu na sestrinske salonke, slingback cipele karakterizira otvoreni dizajn pete, a posljednjih godina najpoželjnijim verzijama pokazale su se one s dodatkom minijaturne pete kitten.

Nalik proteklim sezonama, brojni brendovi odlučili pri stvaranju slingback cipela vodili su se pravilom ‘više je više’. Presvučene cirkonima, s dodatkom sjajnih kopči, upečatljivih boja ili uzoraka, aktualni modeli slingback cipela posebno se ističu, a osim u svečanim prilikama pokazat će se idealnim, dnevnim odabirom u proljetnim mjesecima.

  • +10
Slingback cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Zahvaljujući dizajnu u znaku remenčića koji obgrli gležanj, u slučaju slingback cipela ne postoji bojazan od potencijalnih žuljeva na peti, a ukoliko se odlučite za verziju sa stabilnom blok ili minijaturnom petom kitten, u njima ćete nesumnjivo izdržati cijeli dan. Isto tako glavna prednost slingback cipela leži u činjenici što ne 'režu' nogu poput modela s remenom, pa noge izgledaju duže, a popularnost im jača iz sezone u sezonu.

EFEKTNA IZDANJA

Stajling jedan bolji od drugoga: Evo što se ovih dana nosi u prijestolnici mode

Pogledaj galeriju