POTVRDA S MODNIH PISTa

Skinny trapericama još uvijek nije odzvonilo, a osobito pristaju uz ovu trendovsku obuću

24.02.2022 u 22:30

Bionic
Reading

Usprkos velikoj popularnosti retro silueta traperica, skinny modeli kakve smo obožavali nositi početkom milenija i dalje predstavljaju model od kojeg brojne dame ne odustaju tako lako

Kao što je slučaj s brojnim inačicama omiljenih traperica, skinny modeli lako se kombiniraju s brojnim odjevnim komadima, a pogledamo li dizajnerske ideje s tjedana mode, može se zaključiti da je odabir prave obuće ključan za stvaranje dobitnog izdanja sa skinny trapericama u glavnoj ulozi.

  • +10
Trendi tamne traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Alaïa je bio jedan od brendova koji je svoje modele poslao na pistu u uskim trapericama i klompama. Ove cipele, kao i balerinke, slove za jedan od velikih nadolazećih trendova. Klompe su svestrane i praktične te ih možemo nositi cijele godine.

Izvorno smo takozvani morski stil odijevanja povezivali s toplim mjesecima u godini, no to više nije slučaj. U kolekciji za prošlogodišnju sezonu jesen/zima modna kuća Balmain predstavila je mornarski look koji kombinira skinny traperice s crvenim potpeticama i prugasti pulover sa zlatnim gumbima na lijevom ramenu, a ovaj izgled itekako dočarava vitku siluetu.

Zara, jedan od modnih divova koji marljivo prati trendove što ih postavljaju velike modne kuće, predstavlja skinny traperice s jednostavnim sandalama u identičnoj crnoj boji. Uz odgovarajući skraćeni top rezultat je monokromni look koji se s lakoćom može nositi u nadolazećoj sezoni proljeće/ljeto.

Skinny traperice s visokim strukom također će postati velikim trendom u aktualnoj godini. Naglasak na području struka viđen je na brojnim modnim pistama. Philosophy di Lorenzo Serafini ne oslanja se samo na trend skinny traperica, već i na čizme preko koljena.

S godinama staža na modnoj sceni, kaubojske čizme evoluirale su u bezvremensku, iznimno svestranu i udobnu obuću. Dugo na čelu trendova, brend Zadig & Voltaire ove čizme spaja s crnim skinny trapericama, rokerskom majicom i kožnom jaknom.