PROVJEREN ODABIR

Bez žrtvovanja udobnosti: Ravne cipele s ovim detaljima noge će učiniti vizualno dužima

23.02.2022 u 19:14

Bionic
Reading

Bez obzira koliko je visoka, svaka žena vjerojatno se ne bi bunila da ostavi dojam dugonoge ljepotice, a pritom se nerijetko poseže za obućom s visokom potpeticom. Dojam optički duljih nogu, međutim, moguće je ostvariti i pojedinim modelima ravne obuće, a da pritom ne morate žrtvovati udobnost

Ravne sandale, balerinke i loaferice, koje slove kao veliki nadolazeći trend, baš poput visokih cipela imaju potencijal vizualno produljiti noge, no pritom bi trebale zadovoljavati nekoliko specifičnih kriterija.

Detalji čine razliku, posebice kada je u pitanju stajling. Boja cipela može učiniti veliku razliku, a dobro je poznato to da obuća nijanse nude, kao nijedna druga, pomaže u postizanju vizualno duljih nogu, posebice kada se kombinira sa suknjom ili haljinom.

Isto tako, efekt dugih nogu moguće je postići ravnom obućom u paru s donjim dijelom identične boje. Balerinke ili ravne sandale s prozirnim dijelovima, šiljastog ili izduljenog vrha te s dubokim izrezom prema prstima također imaju sjajan vizualni učinak, kao i modeli obuće s kapicom u oprečnoj boji, poput legendarnih Chanelovih balerinki.