ALTERNATIVA PARKAMA

Ni Irina Shayk ne može odoljeti jakni koja ove sezone slovi za veliki modni trend

17.11.2020 u 09:30

Bionic
Reading

Svaki slobodan trenutak ruska ljepotica Irina Shayk trudi se provoditi u društvu svoje trogodišnje mezimice Lee De Seine, a na ulicama New Yorka i ovoga puta privukla je posebnu pozornost svojim casual izdanjem s trendovskim predznakom

Poznata 34- godišnja manekenka koja je prošle godine prekinula vezu s holivudskim glumcem i redateljem Bradleyjem Cooperom, u jeku pandemije koronavirusa postala je glavna street style zvijezda u New Yorku gdje posljednjih mjeseci živi s trogodišnjom kćeri iz veze sa Cooperom - Leom De Seine.

Dežurnim paparazzo fotografima, Shayk ni ovoga puta nije uspjela pobjeći, a svojim casual izdanjem u društvu trogodišnje kćerkice i ovoga puta plijenila je pozornost.

  • +4
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Sportsku kombinaciju u znaku crnoga topića i tajica visokog struka, 34- godišnja ruska ljepotica umjesto tenisicama začinila je posebnim modelom kultnih čizmi marti, a da itekako prati i svakodnevno primjenjuje aktualne modne trendove ovoga puta dokazala je stajling začinivši maslinasto zelenim modelom prošivene jakne.

Poput klasičnog bež balonera na dvoredno kopčanje, spomenuta jakna sa ovratnikom od samta postala je zaštitnim znakom britanske modne kuće Burberry, a slične inačice ove kultne jakne ove sezone slove za veliki modni trend.

Uz minijaturne sunčane naočale i masku na licu s potpisom talijanskog brenda Versace, Shayk je i ovo izdanje stilzirala minijaturnom torbice na rame po uzoru na hit modele s početka milenija. Torbice ove specifične siluete posljednjih sezona uvjerljivo vladaju modnom scenom, a odabir ruske ljepotice pao je na verziju od smeđe, brušene kože.