ALESSANDRA AMBROSIO

Nevjerojatna sličnost: Slavna Brazilka i njezina nasljednica stvorile pomutnju na Instagramu

05.01.2022 u 22:45

Bionic
Reading

Izreka ‘jabuka ne pada daleko od stabla’ u slučaju poznate brazilske ljepotice i njezine 13- godišnje nasljednice posve je istinita, a navedeno najbolje dočarava posljednja fotografija dvojca objavljena na Instagramu

I ovih blagdana bivša Viktorijina anđelica nalazi se u rodnom Brazilu, a svoju vojsku fanova na Instagramu ovoga puta odlučila je počastiti fotografijom s jahte na kojoj pozira u društvu 13- godišnje kćeri Anje.

‘Moja mala morska sirena’, napisala je 40- godišnja manekenka ispod fotografije na kojoj pozira uz svoju nasljednicu koja je, poput nje, nosila bikini brenda Nua Swim.

‘Izgledate poput sestara’, ‘Kako je tako brzo narasla?’ samo su neki od komentara pratitelja poznate brazilske ljepotice. Iako joj je tek 13 godina, kćer bivše Viktorijine anđelice već je imala priliku snimiti nekoliko modnih kampanja.

  • +7
Alessandra Ambrosio Izvor: Profimedia / Autor: CF / Thunder Press / Profimedia

Godine 2018. u razgovoru za Harper's Bazaar Ambrosio je istaknula koliko bi voljela da se njezina djeca u životu bave onim što vole, a ako je u pitanju manekenstvo planira ih podržati na svakom koraku njihove karijere.

Uz kćer Anju brazilska ljepotica majka je devetogodišnjem sinu Noi iz braka s Jamiejem Mazurom, američkim poduzetnikom i osnivačem poznatog denim brenda Re / Done.