SEZONSKI ADUT

Tanga-sandale postale su veliki modni trend, a ne može im odoljeti ni zanosna Brazilka

25.08.2021 u 10:47

Bionic
Reading

Na plaži, crvenom tepihu ili gradskim ulicama, slavna brazilska manekenka redovito dokazuje s kakvom lakoćom u svoje stajlinge uklapa najveće trendove trenutka

Slavna Viktorijina anđelica predstavlja veliku modnu inspiraciju ženama diljem svijeta, a njezini stajlinzi nerijetko otkrivaju u koje se popularne modne komade najviše isplati uložiti.

Navedeno je potvrdila i svojim posljednjim stajlingom viđenim na ulicama Beverly Hillsa.

  • +4
Alessandra Ambrosio Izvor: Profimedia / Autor: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svoje odjevne kombinacije 40-godišnja Brazilka nerijetko začini nekim od najpoželjnijih modela obuće na modnoj sceni, a njezin odabir sada je pao na povišenu verziju japanki.

Klasične japanke kakve poznajemo ne smatraju se pretjerano modnom obućom, no njegov sestrinski model s visokom potpeticom, a koji nosi naziv tanga-sandale, uspio je postati veliki modni trend.

  • +17
Novi modeli japanki Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Njima je naglasila kombinaciju stvorenu od baznih komada u znaku smeđeg topića i bijelih traperica s prorezima na koljenima, a kako bi stajling podigla na višu razinu, pobrinula se dodacima poput skupocjene torbe Birkin i marame ukrašene narančasto-bijelim uzorkom tie dye.

U svijetu slavnih ova Viktorijina anđelica pokazala se najvećom ljubiteljicom spomenutog uzorka, a koji je veliku popularnost ponovno uživao protekle godine, tijekom pandemije koronavirusa.