ALESSANDRA AMBROSIO

Ona dobro zna kako privući pozornost: Zanosnu Brazilku pratili su mnogi pogledi u ovom zavodljivom izdanju

16.08.2021 u 20:22

Bionic
Reading

Alessandra Ambrosio, bivša Victorijina anđelica rijetko kad može proći nezapaženo budući da njeguje mladenački stil odijevanja koji slavi njezinu isklesanu liniju

Alessandra Ambrosio prošetala se ulicama Malibua, a njezin je ležeran outfit izazvao mnoge zadivljene poglede.

Iako na crvenom tepihu bira glamurozna izdanja u kojima ostavlja bez daha, njezine dnevne kombinacije uvijek su posebne i u korak s aktualnim trendovima.

Brineta koja iza sebe ima impresivnu karijeru u svijetu mode, zna kako začiniti svaki look, pa je njezina naizgled ležerna dnevna varijanta bila pun pogodak.

  • +3
Alessandra Ambrosio Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Četrdesetogodišnja ljepotica iskombinirala je crvenu košulju s neobičnim trapezicama što je dodatno istaknulo njezinu besprijekornu figuru.

Nekoliko otkopčanih gumba u prvi je plan istaknulo njezino poprsje, a ravne natikače i sunčane naočale odlično su se uklopile u ovo casual izdanje zanosne Brazilke.

  • +3
Alessandra Ambrosio i Richard Lee Izvor: Profimedia / Autor: RMBI/LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, slavna ljepotica koja iz veze s poduzetnikom Jamiejem Mazurom ima sina i kćer, nedavno je posjetila Brazil u društvu svog novog dečka Richarda Leeja.

Alessandra se nedavno vratila u Kaliforniju iz rodnog Brazila koji je posjetila s djecom i novim dečkom Richardom Leejem s kojim je u vezi od veljače ove godine. Prije njega ljubila je talijanskog modnog dizajnera Nicolu Oddiju, a prije njega je bila zaručena za poduzetnika Jamieja Mazura s kojim ima kćer Anju i sina Noaha.

Lijepa Ale karijeru u modnom svijetu započela je kao tinejdžerica, a surađivala je između ostalih i s poznatim modnim kućama Dolce & Gabbana, Gucci, Prada, Chanel, Moschino....

Inače, lijepa brineta se, baš poput svoje poznate kolegice Emily Ratajkowski, prije nekoliko godina upustila u vode modnog businessa - lansirala je s velikim uspjehom svoju liniju kupaćih kostima pod nazivom Gal Floripa.