obiteljski portret

Nevjerojatna ljepota: Jennifer Lopez objavila fotografiju s mamom i kćeri i raspametila obožavatelje

06.05.2021 u 11:19

Bionic
Reading

Jennifer Lopez oduvijek je bila poznata po eteričnom sjaju, a njezina posljednja objava na Instagramu pokazuje kako je slavna pjevačica ljepotu naslijedila od svoje majke. Poziravši s mamom te kćeri Emme slavna J.Lo je otkrila kako se dobar izgled u njezinoj obitelji prenosi s generacije na generaciju

Baš na vrijeme za Majčin dan, koji se obilježava 9. svibnja, pjevačica Jennifer Lopez na svom Instagram profilu podijelila je lijepi i slatki obiteljski portret na kojem 51-godšnja latino zvijezda pozira zajedno sa svojom majkom, 75-godišnjom Guadalupe Rodríguez te 13-godišnjom kćeri Emme Maribel Muñiz.

Uz fotografiju koja je oduševila njezin brojne obožavatelje Jennifer je napisala: 'JLo Beauty za prekrasnu, blistavu kožu za dob 7-77 godina.' Fanovi se nisu mogli nadiviti ovom prekrasnom triju, a to pokazali i brojnim komentarima.

  • +4
Bena Afflecka dovozi terenac Jennifer Lopez do njene kuće i vraća u hotel Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Tri generacije bezgranične ljepote,' napisao je jedan obožavatelj, dok ih je jedna obožavateljica nazvala 'trima kraljicama u jednom postu'. 'Najbolji od najboljih', 'Ovo je tako lijepo! Ovo treba uokviriti,' nizali su se hvalospjevi.

Od lansiranja u siječnju, J.Lo marljivo i mudro radi na promociji svije linije za njegu kože naziva JLO Glow koja obećava koži dati prepoznatljiv sjaj. Jeniffer Lopez nedavno je prekinula zaruke s Alexom Rodriguezom, a pjevačica se ponovno druži s bivšim zaručnikom Benom Affleckom što je potaknula brojna nagađanja o obnovi njihove ljubavi.