NEMA GA 72 SATA

Nestao suprug Khloe Kardashian?

26.08.2013 u 08:24

Bionic
Reading

Stranica TMZ javlja kako je Lamar Odom, suprug Khloe Kardashian, misteriozno nestao nakon što ga je supruga izbacila iz kuće te da ga njegovi prijatelji već 72 sata ne uspijevaju kontaktirati

TMZ dodaje kako su im izvori bliski košarkaškoj zvijezdi potvrdili kako Lamara Odoma nisu u posljednja 72 dana mogli pronaći niti ga kontaktirati.


Ovi su napisi uslijedili nakon vijesti da ga je supruga Khloe Kardashian u srijedu izbacila iz kuće.
Khloe je u nedjelju imala nesvakidašnji ispad na Twitteru gdje je psovkama 'ukrasila' svoj bijes. 'Stvarno je teško mirno sjediti i slušati kako ljudi s**u o tvojoj obitelji! J****e se i sramite se!'

Već se mjesecima objavljuju glasine da je njihov brak u ozbiljnoj krizi, posebno nakon napisa da je 33-godišnji Lamar varao Khloe s dvije različite žene.

No nekoliko je izvora reklo TMZ-u da pravi razlog njihove bračne krize leži u Khloeinom uvjerenju da njezin suprug ima problema s drogomRanije prošlog tjedna obitelj Kardashian navodno je organizirala intervenciju kako bi uvjerili Lamara da krene na odvikavanje, no on je to, navodno, odbio.

Khloe je još u kolovozu 2012. natjerala Lamara da ode na odvikavanje, no on je stalno prijetio da će napustiti kliniku, što je nakon tri tjedna i napravio. Glasnogovornik košarkaške zvijezde izjavio je u nedjelju poslijepodne da je Lamar dobro, ali da ne želi otkriti gdje se nalazi.

Khloe je sigurna da je Lamar vara, ali osjeća da je njegovo drogiranje glavni problem, piše TMZ, navodeći da niti Khloe niti Lamar nisu zasada kontaktirali odvjetnika za razvod. 'Khloe više zanima spašavanje Lamara nego zaključivanje braka', izjavio je izvor.

Khloe je navodno izbacila Lamara iz kuće nakon neuspjele intervencije, a on je u srijedu otišao s nekoliko velikih putnih torbi u svom automobilu. Par se vjenčao 2009, mjesec dana nakon što su se upoznali.

Khloe je proteklih godinu dana morala podnijeti i napise da ju je Lamar godinu dana varao s Jennifer Richardson, a početkom ljeta šest tjedna je proveo u strastvenoj vezi s odvjetnicom Polinom Polonsky, prenosi MailOnline.