SEXPRESSO: LUCIJA ŠESTO

Nesebična sam u krevetu

28.11.2008 u 15:18

Bionic
Reading

Mlada glumica Lucija Šesto kaže da je seks u braku super, da nije sebična u krevetu te da su joj bitni i veličina i tehnika. Voli sve poze i ne može izdvojiti nijednu kao najdražu

Kad su muške uniforme u pitanju, Luciju pali uniforma specijalne postrojbe, a najprivlačniji superjunak joj je Batman. Od ženskih opravica pak voli onu sobarice, iako je to klišej.

'Sviđa mi se ona bijela pregača i peruška', otkriva glumica, koju trenutno gledamo u sapunici 'Zakon ljubavi'.

Za razliku od mnogih žena koje preferiraju mišiće, Lucija je otkrila da njezin muškarac ne mora imati pločice.

'Kod žena volim sportsku građu, a kod muškaraca mi je draže da je opušteniji, može čak proći i pivski trbuščić', rekla je Šesto.

Iako je pomalo sramežljiva, Lucija je otkrila da nema omiljenu pozu i da su joj drage sve, ovisno o raspoloženju. Kad je gluma u pitanju, Lucija kaže da joj nije nimalo lako glumiti seksi scene.

'Bilo mi je teško, bojala sam se toga i nije mi bilo lako pristupiti tim scenama. Šokiralo me koliko ta radnja koja je super i divna, u koju ulažeš sve emocije, može biti samo posao i lišena osjećaja', rekla je Lucija.

Voli li biti dominantna u krevetu, kakav je seks u braku te što joj muž kaže na snimanje seksi scena, pogledajte u videoprilogu.