elegantni kaftan

Neodoljivo udobne i nosive u svim prilikama: Ove haljine spas su po vrućinama

11.07.2023 u 14:37

Bionic
Reading

Kaftan haljine definitivno više nisu rezervirane samo za plažu jer ih učestalo viđamo i na gradskim ulicama. I to nimalo ne čudi, jer svojom iznimnom udobnošću i chic dizajnima osvajaju na prvu

Ako ovog ljeta postoji haljina koja se nosi od plaže do gradskih ulica, onda je to elegantan kaftan model. Znana i kao tunika, ova haljina osvaja svojim voluminoznim krojem, koji je uz to čudesno laskav i moderan te pristaje djevojkama od 20 jednako kao i u damama zrelijim godinama.

Najbolje i najgore tkanine za ljeto Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

Kaftan haljine daleko su od noviteta i ponose se statusom modnog klasika, no činjenica jest kako ih ove sezone viđamo češće nego prije. Ovisno o materijalu i dizajnu, možete ih nositi dok se opuštate pored obale mora, u udobnosti svojeg doma ili kao dio dotjeranog stajlinga spremnog za večernju zabavu.

U ponudi možete pronaći pregršt očaravajućih modela, a jedan od najoriginalnijih ima Zara koja donosi prošarani dizajn u kombinaciji zelene, plave, bež i ljubičaste boje. Ovaj komad osvaja svojim romantičnim šarmom i udobnošću te je nosiv u gotovo svim prilikama!

Isti high street brend donosi i još nekolicinu modela kojima je teško odoljeti, poput komada s kombinacijom crvenih trokuta i printa zebre ili bijelog dizajna sa chic crnim prugama, a tu je i kaftan haljina u pravoj ljetnoj kombinaciji boja - žarke narančaste, crvene i ljubičaste.

H&M ima jedan od ženstvenijih modela od satena koji suptilnim prijelazima pastelnih toplih boja osvaja na prvu, a u svojoj ponudi imaju i vrlo otmjenu kaftan haljinu u kojoj se crni gornji dio stapa s prugom u mješavini žute i zelene te završava u suptilnoj bež nijansi.

Naravno, tu su i nezaobilazni kaftani od lana, među kojima se ističe neodoljiv kroj s kragnom koju Parfois donosi u tamnoplavoj i narančastoj boji.