ljubav na prvi pogled

Nosit ćete je čitavo ljeto: Zara ima jednu od najljepših suknji ove sezone

26.06.2023 u 19:13

Zara suknja

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Midi suknje klasičnog vrlo su popularne zahvaljujući eleganciji i sofisticiranosti kojom odišu, a ovaj primjerak sa polica Zare će vas osvojiti na prvi pogled

Teško da i jedan komad u ormaru tijekom ljetnih mjeseci može zasjeniti haljine i suknje, posebice ako su cvjetnog printa. A dobro zna to i Zara koja modne zaljubljenice osvaja klasičnim modelom midi duljine koji odiše elegancijom, a nosiv je na bezbroj načina.

Naime, na policama popularnog high street brenda krije se pravi stilski dragulj – suknja midi duljine s prekrasnim printom ružičastog cvijeća na bijeloj pozadini koja ima strukturu u američkom stilu 60-ih. Tako jednostavna, a opet tako efektna ova suknje je jednako nosiva na japanke i ravne natikače kao i na sandale i espadrile s potpeticom.

  • +7
Midi suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Midi model izrađen je od ugodnog pamuk, a visoki i podesivi elastični struk s vezicama čine je posebno udobnom. Prednji džepovi i efektni nabori s prednje strane daju joj chic prizvuk, a odlično će izgledati kao dio stajlinga za dnevne šetnje, odlazak na plažu, ali i večernji izlazak ili čak odlazak u ured.

  • +29
Zara haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo