ŠTIKLE I TRENIRKA

Neobična kombinacija: Ovakvo nešto samo Severina može isfurati

24.07.2018 u 14:41

Bionic
Reading

Severina je bez sumnje jedna od naših najbolje odjevenih glazbenica, pa joj polazi za rukom sjajno izgledati i u potpuno nespojivim kombinacijama

Popularna je Splićanka tako uspješno spojila naizgled dvije nespojive stvari: donji dio trenirke u kombinaciji plave, bijele i žute te seksi bijele štikle s remenčićem, u čemu je nastupila u klubu Aurora u Primoštenu.

  • +19
Severina i Mia Dimšić otvorile Rise Up Festival Izvor: Pixsell / Autor: Tportal montaža

Bujne kovrče, jednostavni top poput potkošulje i nakit upotpunili su neobičan scenski look zgodne 46-godišnjakinje.

Svojim se hrabrim outftom pohvalila i na društvenim mrežama, a kao i uvijek, njezini su vjerni obožavatelji imali samo riječi hvale za lijepu pjevačicu. 'Kraljica', 'Bellissima', 'Divna', 'Najljepša slika', samo su se nizali komplimenti.

Inače, ovakve sportsko-glamurozne kombinacije, koje podrazumijevaju cipele na visoku petu s trenirkom, među prvima su hrabro isfurale cure iz klana Kardashian-Jenner, što je izazvalo podijeljena mišljenja.

Inače, prošlog je mjeseca Seve, na radost svojih obožavatelja, predstavila dugo očekivani videospot. Riječ je o spotu za stvar 'Tutorial' s novog albuma 'Halo', na kojem gostuje i šestogodišnji Ljuba Stanković.

Glazbu i tekst potpisuje Jala Brat, s kojim je Severina prošle godine objavila veliki hit singl 'Otrove'.

  • +8
Severina Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Jelena Balić

Ekranizaciju potpisuje Petar Pašić, redatelj Severininih videospotova za pjesme 'Otrove', 'Sekunde' i 'Silikoni', a Severinino mačevanje u videospotu predstavlja simboliku borbe onih kojima je društvo nametnulo određena nepisana pravila i ovih drugih, koje vodi samo srce.