U ŠIBENIKU

Poput filmske dive: Svi su gledali u elegantnu Jelenu Rozgu

24.07.2018 u 11:45

Bionic
Reading

Lijepa Splićanka Jelena Rozga bila je među nazapaženijim uzvanicama na otvorenju Šibenik Dance Festivala, a za tu je prigodu popularna glazbenica odabrala upečatljivu kreaciju

Po mnogima jedna od naših najljepših pjevačica, ovoga je puta igrala na sigurnu kartu s kojom nikad ne možete pogriješiti.

Svi su gledali u zgodnu Jelenu u elegantnoj maksi crnoj haljini koju potpisuje naš hvaljeni modni dvojac eNVy room. Ovaj profinjeni look, Rozga je začinila prekrasnim cipelama Gianvita Rossija, te torbicom Liu Jo i Chanelovim naušnicama.

Odlično večernje izdanje dostojno holivudske dive, lijepa Jele zaokružila je mladenačkom frizurom i decentnim make upom.

  • +10
Poznati na otvorenju 8. Šibenik Dance Festivala Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Osim Jelene, na ovom događanju nije nedostajalo poznatih pa svečano otvorenje 8. izdanja Šibenik Dance festivala na Tvrđavi Sv.Mihovila nisu propustili ni Maksim Mrvica, Fani Čapalija, Petar Pereža, Loredana i Tomislav Bahorić, Ivana Ergić, kao i gradonačelnik grada Šibenika dr. Željko Burić, te župan šibensko kninske županije Goran Pauk.

Šibenik Dance Festival i ove godine, u Krešimirovom će gradu narednih dana postaviti plesne pozornice na tisućljetne kamene trgove, dovesti vrhunske plesne izvedbe na srednjovjekovne tvrđave i uvesti ljubitelje plesa u 150 godina staru zgradu Hrvatskog narodnog kazališta.

Kroz sedam njegovih izdanja festival je posjetilo više od 10 tisuća ljudi na Tvrđavi Sv.Mihovil, te od prošle godine svježe otvorenoj tvrđavi Barone, kao i pozornici HNK Šibenik, te nebrojivo mnogo ljubitelja plesa, kao i turista koji su u programu festivala uživali na najljepšoj pozornici kulturne baštine Šibenika - na Trgu Republike Hrvatske kod šibenske katedrale. Uz to festivalom je prodefiliralo oko 1000 plesača iz cijele regije ali i svijeta, dok će osmo izdanje ugostiti više od 200 sudionika.