ISTI MODNI UKUS

Ugledala se na stariju sestru: Pippa nosi brend odjeće za trudnice koji obožava Kate Middleton

24.07.2018 u 13:13

Bionic
Reading

U šetnji londonskim ulicama sa svoja dva psa, Pippa Middleton, mlađa sestra vojvotkinje Kate Middleton, viđena je u haljini vrlo sličnoj onima kakve smo viđali na Kate tijekom trudnoće. Riječ je o haljini s potpisom londonskog brenda Seraphine, specijaliziranog za trudničku odjeću, koji obožava i Kate Middleton

Uskoro novopečena mama Pippa Middleton, koja je u lipnju obznanila trudnoću u svojoj kolumni u listu Waitrose Weekend, naporne treninge sve češće zamjenjuje dugim šetnjama s dva psa, a nedavno je na londonskim ulicama sa svojom četveronožnom ekipom viđena u chic izdanju svojstvenom njezinu stilu - haljinici sitnog cvjetnog uzorka s potpisom brenda Seraphine.

Riječ je o londonskom brendu osnovanim 2002. godine te specijaliziranim za udobnu i chic odjeću za trudnice, a tijekom svoje tri trudnoće nosila ga je i Pippina starija i poznatija sestra, vojvotkinja Kate Middleton. Kako su sestre istinski povezane te Kate rado daje Pippi sve korisne savjete koji joj mogu pomoći u trudnoći, ne sumnjamo kako je ona poslušala sestru i oko izbora trudničke odjeće.

  • +10
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa trudnica uskladila je ljetnu haljinu s udobnim espadrilama, inače omiljenim modnim dodatkom sestara Middleton, koji kraljica Elizabeta II mrzi, te efektnom crvenom torbom s potpisom brenda Aspinal of London.

Vojvotkinja od Cambridgea nosila je kreacije s potpisom brenda Seraphine u nekoliko navrata i to tijekom sve tri trudnoće, kao i neki drugi članovi britanske kraljevske obitelji, a sada se pokazalo kako londonski brend obožava i Pippa.

Ranije ovog ljeta Pippa je nosila haljinicu s bijelim printom i dugim rukavima tijekom obilaska trgovina antikvitetima, a umjesto espadrilama, tog je puta upotpunila stajling crnim balerinkama.

Kate je pak Seraphine nosila prvi put 2013. godine za obiteljsku fotografiju nedugo nakon rođenja princa Georgea, a haljina u boji fuksije koju je tada obukla još uvijek je dostupna na stranicama londonskog brenda.