MIKRO TREND iz CANNESA

Grudnjak u prvom planu: Vraća li se ovaj zavodljivi trend iz 90-ih?

24.05.2023 u 12:59

Bionic
Reading

Kada je u pitanju glamur i predivne haljine, crveni tepih 76. izdanja Filmskog festivala u Cannesu, ni ove godine nije razočarao, a rezultirao je i velikim povratkom ovog zavodljivog trenda iz 90-ih koji bi uskoro mogli viđati posvuda

Nakon dugo vremena crvenim tepihom u Cannesu prošetala je Scarlett Johansson. Poznata holivudska plavuša zvijezda je novog filma Wesa Andersona, a za njegovu cannesku premijeru odlučila je zablistati u ružičastom.

S potpisom talijanske Prade, odabir Marvelove superjunakinje činila je haljina s bijelim dekolteom i naramenicama koje su imitirale izgled grudnjaka.

  • +3
Scarlett Johansson Izvor: EPA / Autor: Guillaume Horcajuelo

Ovaj zavodljivi detalj svoj vrhunac popularnosti doživio je u modnoj eri 90-ih, a osim Scarlett na crvenom tepihu u Cannesu iste ga je večeri istaknula i Rosie Huntington-Whiteley.

U odnosu na Johansson, odabir britanskog supermodela činila je bijela haljina modne kuće Fendi, s naramenicama zlatnog sjaja i s jednakim efektom otkrivajućeg grudnjaka.

Svega nekoliko dana prije u Cannesu se s haljinom jednakog detalja imala priliku ugledati i Sydney Sweeney.

Kao zaštitno lice brenda Miu Miu, OVA zvijezda serije ’Euforija’ i ‘Bijeli Lotos’ danas redovito nosi komade talijanskog brenda, a od ove modne prakse nije odustala ni s dolaskom na Francusku rivijeru.

Zavodljivi trend iz 90-ih, čiji su veliki povratak na crvenom tepihu najavile Johansson i Whiteley, 25- godišnja glumica istaknula je još jednim klasikom iz 90-ih, haljinom slip kroja, u kombinaciji s plavim grudnjakom od satena. Poput haljine, spomenuti grudnjak potpisuje brend Miu Miu, a u prodaji se nalazi po cijeni nešto višoj od 700 eura.