STARI PAR, NOVI LOOK

Nemeš se ošišao, Marijana kao nova s umecima

29.09.2011 u 09:28

Bionic
Reading

Osim što su započeli sasvim novi život i novu vezu nakon sudjelovanja u šouu Big Brother, Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević Nemeš odlučili su i sasvim promijeniti svoj izgled, pa su se tako oboje osvježili novim frizurama

Čini se da zaljubljeni par Nemeš i Marijana sve rad zajedno te se apsolutno nerazdvojni. Prvo su se za život obilježili tetovažom ispisanih riječi 'Ne žalim ni za čim', a sad su odlučili

 i promijeniti frizure. Nemešu su dosadili uvojci, te je skratio kosu i podšišao bradu, a Marijana je postala dugokosa plavuša.

'Svi mi kažu da s novom frizurom izgledam mlađe. Ošišao sam se nakon šest mjeseci jer mi je tako došlo. Marijani se sviđa moja nova frizura', rekao je Nemeš za 24 sata. Otkrio je i da se već godina šiša kod istog frizera jer obojica dijele strast prema književnosti te razmjenjuju mišljenja o knjigama.

Marijana je pak svoju kosu produljila, pa je tako stavila duge plave ekstenzije, a kosa joj sada seže do pola leđa. Beograđanin Nemeš za 24 sata je rekao da mu je Marijana uvijek lijepa te da mu je važnije kako se odijeva nego kakvu frizuru ima. Jako mu se sviđa što on i Marijana dijele isti ukus za odijevanje, a kada izlaze, uvijek su modno usklađeni.