LJUBAV CVJETA

Nemeš i Marijana ludo tulumare u Beogradu

29.09.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Nakon burne ljubavne veze u kući Big Brothera, dramatičnog prekida u završnoj večeri šoua i romantičnog pomirenja, pobjednica šoua Big Brother Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević Nemeš uživaju u zajedničkim trenucima, a vrijeme provode tulumareći u Beogradu

Nakon što su se pomirili, pobjednica Big Brothera Marijana Čvrljak prvi puta je u Beogradu posjetila voljenog Nemeša početkom kolovoza. Tada par nije izlazio iz Nemešovog

stana, a on joj je donosio doručak u krevet i odveo je na romantičnu večeru. No, sada kada ga je Marijana ponovno posjetila, par ne prestaje tulumariti. 'Marijana i ja odlično smo se proveli. Izlazimo na splavove gdje se puštaju narodnjaci, ali samo na je bitno društvo', rekao je Nikola Nemešević za 24 sata te otkrio da ih je u Beogradu posjetio još jedan sudionik Big Brothera, Horvat Čagalj. Fotografije koje donosi srpski portal Puls pokazuju da su se Marijana, Nemeš i Horvat u Beogradu doista dobro zabavljali.

Nemeš je otkrio da više voli izlaziti u alternativne klubove, no Horvat je htio partijati na mondenim mjestima, pa je tako operni pjevač, premda voli intimnije klubove, pristao i na zabavu začinjenu narodnom glazbom.

Iako se par odlično zabavlja zajedno, njihova situacija je vrlo osjetljiva. Naime, Nemeš još uvijek nije upoznao Marijaninu dvogodišnju kćer Korinu, a blizak prijatelj para za 24 sata otkrio je da će je upoznati tek kada se Marijana i službeno razvede od supruga Ivana Čvrljka. Isti izvor otkrio je da je Nemeš spreman ispuniti obećanje koje je dao Marijani još u BB kući: da će Korinu prihvatiti kao svoje dijete. Unatoč tome, zaljubljeni par još uvijek ne razmišlja o zajedničkom životu, no njihova veza sve je jača i spremni su za novi život.