odvažno izdanje

Nema tko nije pogledao u njezinom smjeru: Jelena Rozga izazvala je pomutnju zavodljivom haljinom

24.03.2023 u 21:40

  • +2

Jelena Rozga

Izvor: Pixsell / Autor: JURICA GALOIC/PIXSELL

Bionic
Reading

Jelena Rozga nazočila je dodjeli medijskih nagrada Večernjakova ruža, a za tu prigodu odabrala je kreaciju koja je osigurala da baš svi pogledi budu usmjereni u njezinom smjeru

Za svako svoje javno pojavljivanje lijepa Splićanka posebno bira stajlinge, redom zavodljive kreacije koje u punom sjaju otkrivaju njezinu besprijekornu figuru. U posljednje vrijeme Jeleni su za oko posebno zapele haljine s cut-out detaljima, odvažne kreacije namijenjene modno hrabrim damama.

Upravo takvu kreaciju Jelena Rozga je odabrala za crveni tepih koji je povodom dodjele Večernjakove ruže postavljen ispred zagrebačkog HNK-a.

Crna haljina prekrivena sjajnim, srebrnim nitima bila je pravo oličenje zavodljivog glamura, a posebnu dozu senzualnosti unijeli su prorezi na struku koji su se protezali preko cijelih leđa ostavljajući malo toga mašti.

I za ovaj glamurozan izgled poznata pjevačica je bila vjerna domaćem brendu, tako da dizajn ove haljine potpisuje dvojac eNVy Room, a dolazi iz njihove kolekcije za jesen/zimu 2023.

Vrlo sličnu haljinu Jelena je nosila nedavno na dodjeli glazbenih regionalnih nagrada MAC 2023 u Beogradu i izazvala oduševljenje. Čini se kako se i ovog puta držala 'provjerenog recepta' te posegnula za krojem koji doista laska njezinoj silueti.

  • +54
Dodjela medijske nagrade Večernjakova ruža Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/Emica Elvedji/PIXSELL