FASHION GURU

U klanu Huljić cijepljeni su od stila, sva sreća da postoje Vjekoslava i Jelena koje ga modno spašavaju

  • 27.01.2023 u 13:29

  • Bionic
    Reading

    Na dodjeli regionalnih glazbenih nagrada MAC u Beogradu, kao i na domaćoj Cesarici, pojavio se klan Huljić, čijim se stajlinzima pozabavio naš Fashion Guru

    Dodjela nagrade za domaći hit godine privukla je, kao i obično, familiju Huljić. Nije to ništa neuobičajeno, naravno da su bili tamo koliko pjesmica izbacuju.

    Meni je za oko zapeo gospon Huljić pa se pitam ima li on samo jedno odijelo?

    Dan prije bila je u Beogradu isto neka dodjela glazbenih nagrada i tko bi bio na beogradskom stageu nego opet Huljić family, također u karavanskom izdanju. Nema tko nije bio. Iskreno, meni je iz tog klana i dalje modno broj jedan Jelena Rozga, a ona je imala itekako seksepilnu i lijepu haljinu. Nije to teško biti u toj 'familiji', jer neki su cijepljeni od stila.

    • +4
    Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL

    Mlađahni par Huljić-Grašo ne bih pretjerano komentirao, samo ću reći da bi Petar trebao prestati nositi premala odijela jer to izgleda tinejdžerski, a daleko je od toga.

    • +4
    Petar Grašo i Hana Huljić Izvor: Pixsell / Autor: Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL

    Znamo da si gospon Huljić može priuštiti još jedno odijelo, ali ne, on je na nagradu Cesarica došao u istom onom u kojem se pojavio u Beogradu, samo je košulju promijenio.

    Da ju je uspio oprati u tom kratkom vremenskom periodu, možda bi i nju odjenuo. Nisam jedan od onih koji smatraju da poznati trebaju biti svaki put u nečem novom, dapače, ali baš dan za danom…

    Nije ni njegov zet došao u nečem komotnijem, i dalje su tu štrampla hlače i uzak sako, ali se barem presvukao.

    Kako sam već rekao, sva sreća da postoje Vjekoslava i Jelena jer su modno spasile klan Huljić i ovaj put.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.