otvorila se

Jelena Rozga je priznala da je njezino srce uvijek zauzeto, a progovorila je i na temu majčinstva

28.02.2023 u 12:00

Bionic
Reading

Ljubavni život jedne od naših najvećih glazbenih zvijezda godinama intrigira javnost, a ona o svemu mudro šuti. Sad je pak priznala da je njezinoi srce uvijek zauzeto

Jelena Rozga ovaj mjesec obilježava 27 godina karijere. Osim o poslovnim uspjesima u najnovijem medijskom istupu je pričala o majčinstvu te ljubavnom životu. Tako je na pitanje je li njezino srce zauzeto, pjevačica diplomatski odgovorila: 'Uvijek je zauzeto'. Rekla je da voli ljubav, voli je davati, ali i primati.

Spomenula je svoju nećakinju i nećaka te otkrila razmišlja li o tome da ima dijete. 'Strašno sam ponosna na njih, moja nećakinja je izrasla u veliku curu koja zna što hoće i ima svoj put, a nećak je dijete koje još otkriva stvari, presladak je. Ponosna sam što su dobri ljudi. Naravno da bi željela više od svega vlastito dijete', izjavila je za Slobodnu Dalmaciju.

  • +3
Jelena Rozga Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric / Cropix

Jedna je od rijetkih koja na sebi nije ništa operirala ni mijenjala. Kad je riječ o eventualnim operacijskim zahvatima naglasila je da nikad ništa neće mijenjati na sebi. Otkrila je i što je uzruja i rastuži. Kazala da je to 'ljudska nepravda, ono što se trenutno događa u svijetu i stvari na koje ne možemo utjecati... potresi, bolesti'. Razveseljavaju je 'dobri ljudi, prijatelji, obitelj, pas Ringo i svaki koncert'.