JOŠ UVIJEK ŽIVE ZAJEDNO

Nema govora o razvodu Cvitanovićevih

24.11.2008 u 10:00

Bionic
Reading

Obiteljska prijateljica Cvitanovićevih je otkrila da o razvodu između supružnika Marije i Igora nema ni govora, usprkos tome što je bivši Dinamov reprezentativac prošloga tjedna uhvaćen s mladom djevojkom te je nakon toga uhapšen zbog prijetnji urednicima

Kako izvještava tjednik, Marija Cvitanović nema ni najmanju namjerurastati se od supruga Igora, a njihova obiteljska prijateljica tvrdi dajoš uvijek žive zajedno.

Navodno o razvodu nisu ni razgovarali, a to doneklepotvrđuje činjenica što je Marija supruga Igora dva sata čekala pred zatvorom uRemetincu, da bi zatim sjeli u auto i zajedno otišli kući.

Prijateljica obiteljiCvitanvić je također demantirala vijesti o navodnoj svađi para tijekom koje jeIgor navodno bacio kofere svoje supruge na stubište, a ona mu je pljunula ulice.

Cvitanovići su u braku deset godina, a Marija je navodno Igoru najvišezamjerala što se nakon igračke karijere prepustio letargiji te ga je više putapokušavala potaknuti da se nečim počne baviti.

Podsjećamo, nakon što je bivšiDinamov nogometaš snimljen kako izmjenjuje nježnosti s mladom studenticommedicine te su fotografije objavljene prošlog tjedna u Storyju. Igora je totoliko naljutilo da je došao u zgradu Adria Medie i tražio glavnu urednicuStoryja Tonkicu Kalauz. Budući da je urednica bila na sastanku,Cvitanović je na porti pričekao Vladimira Milinovića, urednika portalastory.hr. Tada je puknuo.

'J.... ću vas u usta! Zaklat ću vas sve u Storyju!Mogu te samo istući, a ne dati izjavu! Želiš da te istučem?! Polomit ću nogeTonkici!', vikao je bivši nogometaš pred trojicom zaštitara i još dvojesvjedoka, zbog čega je pozvana policija te je Igor uhapšen i odveden u Remetinecgdje je i zadržan preko noći.