RAZOTKRIVANJE

Neke istine o muškarcima i seksu

23.03.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Mislite da muškarci vole brzi seks? Da im je drago kad im dajete upute? Varate se! Nisu ni oni tako jednostavni kako se čini. Vole oni ponekad polako i bez uputa otkrivati vaše tijelo i želje

Vole oni još puno stvari koje ženama ne padaju na pamet. Evo nekoliko njih.

Polagano je dobro. Ponekad i on uživa kada se stvari odvijaju sporo. Odbacite pomisao da uvijek voli na brzaka. I njega pali senzualan, spor, napaljujući seks.

Ne trebate mu davati upute. Muškarci vole biti glavni, vole istraživati i vole se sami snaći. Oni ne trebaju upute. Bar tako misle. Dopustite mu da uživa u otkrivanju vašeg tijela, a nemojte ga stalno upozoravati što smije, a što ne smije učiniti.

U redu je smijati se. Ne njemu, naravno, nego s njim. Neugodne situacije u krevetu, poput čudnih zvukova koje proizvodite, njegove nespretnosti jer vas slučajno počupa za kosu ili nečeg sličnog, pretvorite u smiješne situacije.

Kad vam kaže da želi seks ne voli da ga stavite na čekanje
Kad želi seks, želi ga odmah, a ne kada operete kosu, izglačate rublje, pospremite stol. Iako vam to možda neće pokazati, bit će povrijeđen ako ga odbijete.

Voli kada mu kažete da je seks bio dobar iako niste ni vi ni on imali najbolju izvedbu. Svjestan je da je moglo biti puno bolje, no ne voli čuti kritiku. Pozitivna opaska nahranit će njegov ego i samopouzdanje.

Seks je za njega samo fizički užitak. Žene, oprostite što razbijamo iluziju. Iako vam u ekstazi viče da vas voli i obećava vam koješta, to ne znači da je postao emocionalan. To znači da doživljava seksualno zadovoljstvo i fizički užitak. I to je to.

On treba seks da bi normalno funkcionirao. Muškarci teže proživljavaju vrijeme apstinencije nego žene. Nemojte ga stoga kažnjavati uskraćivanjem seksa.

Otvoren je za sve vaše maštarije. Čak i ako puzeći na sve četiri idete dohvatiti daljinski, to je za njega nova Kama Sutra. Izazivajte ga, pričajte prljave stvari, neće odbiti priliku da ispuni vašu fantaziju.