THYLANE BLONDEAU

Nekadašnja najljepša djevojčica na svijetu danas je zanosna djevojka koja plijeni pažnju gdjegod da se pojavi

24.05.2021 u 11:28

Bionic
Reading

Proteklog vikenda na ulicama Monte Carla održala se tradicionalna utrka Formule 1 na kojoj je ovoga puta slavio Nizozemac Max Verstappen, a novo izdanje ove legendarne utrke svojom pojavom uveličala je nekadašnja najljepša djevojčica na svijetu, Thylane Blondeau

Thylane Blondeau, 20-godišnja Francuskinja koja je svojedobno nosila titulu najljepše djevojčice na svijetu, izrasla je u prelijepu djevojku koja posljednjih godina gradi respektabilnu karijeru u svijetu mode, a proteklog vikenda postala je jednom od glavnih zvijezdi utrke Formule 1 održane na ulicama Monte Carla.

Mlađahna ljepotica tim je povodom osvanula u zanimljivoj odjevnoj kombinaciji kojom je dominirao bijeli komplet koji se sastoji od hlačica visokog struka uz strukirani model sakoa.

  • +2
Thylane Blondeau Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Spomenuti komplet naglasila je dvobojnim topićem s logotipom modne kuće Dior, a kolika je ljubiteljica komada s potpisom ovog slavnog francuskog brenda dokazala je i po pitanju torbe.

Model nijanse nude ukrašen kopčom u formi inicijala Christiana Diora, 20- godišnja Francuskinja parirala je s tenisicama identične boje a koje su se isticale trendovskom, glomaznom siluetom.