THYLANE BLONDEAU

Za ovaj je selfie prelijepa Francuskinja munjevitom brzinom zaradila tisuće lajkova

31.12.2020 u 18:56

Bionic
Reading

Prelijepa Francuskinja Thylane Blondeau u svijet se mode otisnula još kao djevojčica, a danas je jedna od najtraženijih manekenki

Lijepa Thylane, koja je 2007. proglašena najljepšom djevojčicom na svijetu, izrasla je u prekrasnu djevojku za koju se otimaju modne kuće i poznati kozmetički brendovi. Uz to je 2018. godine osvojila laskavu titulu najljepšeg lica svijeta.

Mlada ljepotica na društvenim mrežama ima veliku vojsku obožavatelja koji prate njezine objave, a selfie u žutom bikiniju sve je opčinio.

Thylane, inače ambasadorica brenda L'Oréal i zaštitno lice kampanje za parfem Lolita Lempicka, u kratkom roku zaradila je bezbroj lajkova, a fanovi nisu škrtarili na riječima pohvale.

'Kakva ljepotica', 'Predivna', 'Najljepša', samo su se redali komplimenti.

  • +4
Thylane Blondeau Izvor: EPA / Autor: GUILLAUME HORCAJUELO

Inače, lijepa kćer francuskog nogometaša Patricka Blondeaua i TV prezenterice Veronike Loubry, sa samo je četiri godine nosila reviju Jean-Paul Gaultiera, a iza sebe ima modne kampanje i za poznata modna imena poput Jean-Paula Gaultiera, Dolce & Gabbane, Chanela, Ralpha Laurena i Lacostea te joj svi predviđaju sjajnu budućnost.