'CRNA PANTERA'

Nekad se sramila svoga tijela, a sada mami uzdahe i na pragu pedesete

12.05.2018 u 09:58

Bionic
Reading

Otkako se kao šesnaestogodišnjakinja pojavila na naslovnici časopisa Elle, Naomi Campbell ne prestaje mamiti uzdahe, a ovih dana za 47-godišnjim bivšim supermodelom glave su se okretale u Cannesu

Po mnogima jedna od najljepših žena svijeta Cannesom se prošetala u zavodljivoj bijeloj mini haljini.

S naglašenim uskim strukom i dužine tek nešto iznad koljena, haljina je istaknula savršenu figuru 'crne pantere'.

Tonirane noge, lijepa je Naomi dodatno naglasila visokom petom svojih draguljima ukrašenih štikli, a dozu glamura dodala je i vratu s nizom ogrlica povješanih ispod crnog ovratnika.

Otkako se 1986. pojavila na naslovnici časopisa Elle, Naomi je bila sveprisutna u modnoj industriji. Njezine fotografije su naslovnice časopisa krasile više od 500 puta, a surađivala je s velikim modnim kućama od Chanela do Prade.

U povijest se upisala i kao prvi crni model koji je krasio naslovnicu magazina Time, te britanskog, francuskog i ruskog izdanja časopisa Vogue.

Unatoč sjajnoj reputaciji i tome što je mnogi smatraju jednom od najljepših žena svijeta, Naomi je nedavno otkrila kako se nije uvijek osjećala ugodno po pitanju svog tijela.

  • +15
Naomi Campbell u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Gostujući u emisiji Good Morning Britain, Noami je zamoljena da prokomentira novi trend među zvijezdama, odnosno poznate osobe poput Kim Kardashian i Emily Ratajkowski koje su nedavno objavile golišave selfije na društvenim mrežama.

'To su one i to je ono što one žele raditi', komentirala je Naomi i dodala: 'Uvijek sam osjećala samosvijest po pitanju svoga tijela. Prvi put kad sam došla u New York, kad bih nosila nešto oskudno uvijek bih se zagrnula vestom kako bih sakrila leđa'.

Voditeljica Susanna Reid ostala je prilično iznenađena ovim otkrićem i ustvrdila kako su vjerojatno iznenađene i mnoge žene koje gledaju emisiju u svojim domovima, na što joj je Nomi odgovorila: 'Uvijek sam se osjećala tako. Trebalo mi je nekoliko godina da se počnem osjećati ugodno odjevena samo u donje rublje'.