HIT S POČETKA MILENIJA

Nekad popularna manikura vratila u modu na velika vrata, a ove tri verzije sada su najpoželjnije

07.04.2022 u 14:21

Bionic
Reading

Prepoznatljiva francuska manikura, a kakva je početkom milenija slovila za veliki beauty trend, stiže u novom izdanju i ove sezone ponovno slovi za jednu od najtraženijih u kozmetičkim salonima

Neki tvrde da francuska manikura nikada nije ni izašla iz mode, ali neupitno je da su posljednjih godina ipak vladali drugačiji trendovi u uređenju noktiju. Kako i većina stvari iz 90-ih i početka milenija, i ova se nekoć omiljena manikura vratila se na velika vrata. Ono što se s godinama ipak donekle promijenilo je način izrade francuske manikure, a ove tri varijante sada slove za najpoželjnije.

Dvostruki francuski nokti

Dok klasična francuska manikura podrazumijeva samo jedan ‘luk’ na vrhovima noktiju, dvostruki luk predstavlja njezinu modernu inačicu. Bilo u tipičnoj bijeloj ili elegantnoj nijansi crvene: dvije linije istaknute na noktima čine da francuska manikura izgleda modernije, a ujedno ne izgleda previše otkačeno.

Crna i smeđa francuska manikura

Smeđa i crna boja su nova bijela, barem kada je riječ o francuskoj manikuri,. Ove dvije boje laka za nokte, kao i bijela, lako se prilagođavaju svakom looku i outfitu. Također, s obzirom da je samo vrh nokta u nijansi smeđe ili crnoj, ne izgledaju previše tamno ili tmurno. Zvijezde poput Kourtney Kardashian ili Dakote Johnson već su dokazale koliko je ovakav dizajn noktiju nosiv i bezvremenski.

Dvobojna francuska manikura

Beauty svijet za sada se oprašta od duginih noktiju i mix-and-match manikura kako bi se koncentrirao na dvije boje lakova za francuske nokte. Dizajn je najskladniji ako se odlučite za jednu boju u dvije nijanse.