ZBOGOM RUTINI

Neka iskre u spavaćoj sobi ponovo frcaju!

06.05.2010 u 07:41

Bionic
Reading

Nakon godina zajedništva, druženjima u spavaćoj sobi ponestane uzbuđenja. Ipak, uz pomoć savjeta nekoliko poznatih seksologa možete ponovno ugrijati atmosferu i vratiti strast u vezu koja se možda pomalo potrošila

Nekoliko uglednih američkih seksologa podijelilo je savjete koji će svaku vezu izvući iz seksualne rutine. Većini parova tijekom godina zajedništva dogodi se da druženja u spavaćoj sobi postanu rutina. To je jedan od razloga koji uzrokuju udaljavanje partera, a to može rezultirati i završetkom veze. Proučite ove savjete i primijenite neke kako biste razbili rutinu u seksualnom životu.


Element iznenađenja uvijek pali
Drastične promjene
Ovo se ponajviše odnosi na žene koje su sklone nakon nekoliko godina veze zapustiti se. Stručnjaci savjetuju da napravite kompletan make over – od frizure do stila odijevanja. Pri tomu je važno i promijeniti ponašanje. Budite pomalo nedostupne. To će probuditi partnerovu znatiželju, a nakon nekog vremena imat će osjećaj da ste nova žena u njegovom životu. Nesumnjivo, nakon toga strasti neće nedostajati!

Element iznenađenja
Na to bi pažnju trebali obratiti muškarci. Umjesto uobičajenih seksualnih aktivnosti u spavaćoj sobi, prebacite seksualna druženja na druga mjesta. Iznenadite je u automobilu, kuhinji ili bilo kojem drugom mjestu na kojem inače ne prakticirate seks. Učinite to bez najave i uvoda, jednostavno reagirajte nagonski. Nju ćete najprije možda iznenaditi, ali ćete je i zainteresirati. Stručnjaci kažu da ovo sasvim sigurno budi strast.

Seks na brzaka

Iako ga se obično veže uz mlade ljude i neobavezne partnere, činjenica je da ga možete prakticirati i u dugoj vezi. Ukradite 15-ak strastvenih minuta u pauzi za ručak, ujutro prije odlaska na posao ili se doslovno dogovorite da se tijekom dana negdje nađete. To će pridonijeti uzbuđenju i osjećaju da radite nešto zabranjeno. Ne treba posebno objašnjavati što je ovdje eliksir uzbuđenja jer svi znaju da je zabranjeno voće najslađe.

Zajednički šoping
On ne voli ići u šoping? Ipak ga povedite, i to u kupnju donjeg rublja. Uđite u garderobu, a njega pustite da pričeka ispred dok ne odjenete donje rublje koje ste prethodno odabrali. Potom ga pozovite da vidi kako vam stoji. Kad uđe, zatvorite vrata i preuzmite inicijativu. Uzbuđenje će dodatno pojačati saznanje da niste sami te da su ljudi u blizini. Ne morate se nužno upustiti u seksualni odnos, ali neka to bude predigra koju ćete nastaviti u automobilu ili doma.

Igranje uloga
Ovo je nešto što se često preporučuje kod razbijanja rutine. Možete glumiti u spavaćoj sobi, ali možete i na nekom javnom mjestu. Sve zapravo ovisi o vama i vašoj mašti. Ako malo razmislite, prisjetit ćete se nekih fantazija. Vrijeme je da ih pretvorite u realnost i pridoneste uzbudljivijem seksualnom životu.