BEZ DODATNIH TROŠKOVA

Nedostaje vam modne inspiracije? Ovako možete kombinirati komade koje svi imamo u ormaru

26.05.2021 u 21:04

Bionic
Reading

Proljeće je tu, pa ako ste već počeli pomalo micati najtoplije komade iz ormara usprkos varljivom vremenu, prije nego napunite online košaricu modnim novitetima, ne žurite

Iako smo uvijek u napasti da se od glave do pete ponovimo za svaku sezonu, modni znalci kažu kako to nije najbolja ideja.

Osim što nije dobro za naš budžet, gomilanje odjeće nije ni u skladu s aktualnim trendovima održive i eko mode budući da je dobro poznato kako je modna industrija nažalost vrlo ozbiljan zagađivač okoliša.

Dakle, prije nego euforično krenete 'peglati' karticu s izgovorom kako nemate što odjenuti, presložite ormar i dobro razmislite što vam stvarno treba, obzirom i na situaciju oko globalne pandemije zbog koje smo više no ikada u svojim domovima.

Svatko u ormaru ima komade bezvremenske komade, kao i one koje smo kupili i zaboravili pa nikad nisu ni došli na red.

  • +16
Romantične bluze Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Stoga razvrstajte odjeću i riješite se onoga što niste nosili nekoliko godina jer sigurno nećete odjednom naglo postati fan hlača s izrazito niskim strukom ili pripijenih topova s početka 2000-ih.

Staro je modno pravilo da čak i najdosadniji basic komadi mogu izgledati cool ako se dobro iskombiniraju i osvježe nekim zgodnim detaljima.

Kad napravite reda u ormaru, lako ćete svakog jutra osmisliti dobre odjevne kombinacije, a mi smo se prisjetili nekoliko cool stajlinga koje možete iskombinirati koristeći komade koje svi imamo u ormaru.

Traper, romantična bluza i zanimljiva ogrlica

Visoke crne čizme i top i suknja u istim tonovima

Dupli denim i tenisice

Tajice i oversized džemper

Kaput, pletena haljina i robusne čizme

Kardigan i hlače visokog struka

Sako, traperice i bijele tenisice

Trapezice i široki džemper od pletiva