MODNI KLASIK

Niste sigurni kako nositi nepobjedivu kombinaciju traperica i tenisica ovoga proljeća? Imamo nekoliko jako dobrih prijedloga

19.03.2021 u 13:24

Bionic
Reading

Spoj tenisica i traperica u modnom je smislu pravi klasik te je jedna od onih kombinacija kojom nikad ne možete pogriješiti. Ako ste se pitali kako kombinirati tenisice s trapericama ove sezone, evo nekoliko ideja

Čizme i gležnjače polako ustupaju svoje mjesto laganijoj obući poput trendi tenisica, kojima se rado vraćamo čim zatopli.

Nakon što smo globalnu pandemiju proveli u tajicama, donjim dijelovima trenirki i udobnim joggericama došlo je vrijeme za traperice, a ove godine, kako se pisalo, modne zaljubljenice najradije će nositi modele širih nogavica.

  • +20
Traperice visokog struka Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Iako su traperice i tenisica spoj za koji se čini da njime ne možemo pogriješiti, modni znalci dali su četiri prijedloga kako isfurati ovaj vječiti modni dvojac na svjež način ovoga proljeća.

Traperice i košarkaške tenisice nadahnute 80-ima

Traperice širokih dugih nogavica veliki su trend ovoga proljeća i sjajno izgledaju u kombinaciji s tenisicama u stilu 80-ih s velikim bijelim vrhom koji simpatično proviruje ispod njih.

Traperice i glomazne tenisice

Traperice ravnih nogavica fantastično se sljubljuju s npr. modelima tenisicama koje imaju veliki potplat. Stajling influencerice Rebecce Laurey najbolji je dokaz kako se slažu ova dva komada plus elegantni kaput u boji devine dlake.

Mamine traperice i topići

Mom jeans ni ove sezone neće nestati s modne scene, dapače! Ovakvi modeli nisu bili nikad popularniji te su u potpunosti izgurali one uske. Ako niste sigurni kako ih nositi, nećete pogriješiti ako ih spojite s visokim tenisicama poput npr. legendarnih starki koje obožavaju mnoge poznate zaljubljenice u modu, poput Kaie Gerber, Lucy Hale i dr.

Baggy jeans i 'tatine' tenisice

Još jedan modni stil iz 90-ih vratio se na velika vrata, a to su široki modeli traperica. Fantastično izgledaju u kombinaciji s glomaznim 'tatinim' tenisicama, što u praksi dokazuje poznata influencerica Emili Sindlev, čije su kombinacije uvijek za čistu peticu. Ovaj sportski outfit začinila je hudicom i sakoom u pastelnim tonovima te zelenom torbicom.