top 11

Nećete im moći odoljeti: Parfemi koji mirišu na jesen, tople začine i nadolazeće blagdane

13.11.2021 u 12:10

Bionic
Reading

Od zemljanih do cvjetnih tonova, ovo je 11 najboljih parfema za jesen. Uživajte u nošenju ovih parfema za vrijeme prohladnih jesenskih dana i prepustite se čarima opijajućih mirisa

Dok se lišće mijenja iz bujne zelene boje u niz crvenih, narančastih i žutih nota, svima je jasno da je jesen u punom zamahu. U ovo doba godine zrakom se širi miris cimeta, bundeve i drugih toplih i zemljanih tonova, podsjećajući nas na praznike i hladnoću jeseni.

Osim što ćete se umotati u tople kapute i zaogrnuti u meke šalove, trebali biste razmisliti i o tome da se omotate aromom toplog cvijeća, začina i drugih mirisa koji podsjećaju na jesen. Ovo je, prema izboru L'Officiela lista 11 top parfema za sezonu pred nama.

Jo Malone London

Putujte kroz šum za snježnog, prohladnog dana uz White Moss & Snowdrop Cologne od Jo Malone London. Note visibabe i inja u kontrastu s toplinom i pikantnošću zlatnog jantara i kardamoma spojene su u jedan bogat, razrađen miris.

Mugler

Počastite svoju unutarnju božicu Muglerovom parfemskom vodicom Alien Goddess. Uz esenciju jasmina i talijanskog bergamota, topli cvjetni mirisi ovog parfema predstavljaju blistavost ženske moći.

Maison Margiela

Ako želite jesen u bočici, Replica Autumn Vibes od Maison Margiele sadrži niz toplih, zemljanih mirisa koji podsjećaju na jesenski dan. Uz note cedrovine, mahovine, kardamoma i crvenog bobičastog voća, aroma začina i drvenih mirisa dovest će vas u blaženo stanje dok gledate kako lišće mijenja boje ove sezone.

Floris London

Floris London spaja ulje ouda, geranij i miris nove kože u jedan skladan i kompleksan miris.

Chloé

Cvjetni mirisi ne moraju uvijek biti rezervirani za proljeće. Svježi cvjetni mirisi Chloéovog Naturelle Eau de Parfum odvest će vas na livadu dok uranjate u prohladno vrijeme ove sezone. Ispunjen organskom esencijom ruže i cedrata, ovaj miris namijenjen je onima koji su slobodoumni te se istinski mogu povezati s prirodom.

Diptyque

Dodavanje tuberoze inspirirano je ljetima suosnivača Diptyquea, Yvesa Coueslanta, koje je kao dijete provodio u Do Sonu.

Bulgari

Inspirirana ljepotom Venecije, Fantasia Veneta sadrži bogate note indonezijskog pačulija i crvene breskve kako bi dočarala veličanstvenost ovog grada.

Fenty Beauty

Novi Rihannin miris raskošna je mješavina magnolije, mandarine, geranija i pačulija. Cvjetni i zemljani mirisi ovog parfema utjelovljuju njenu pravu, istinski srž.

Heretic

Heretic Dirty Vanilla sadrži vaniliju prirodnog porijekla s notama sandalovine, korijandera i jantara. Zemljani tonovi ovog mirisa savršeno dočaravaju bit jeseni.

Estée Lauder

Paradise Moon inspiriran je šumom obasjanom mjesečinom i ispunjenom rijetkim cvjetovima osmantusa. Ovaj parfem iz kolekcije Luxury Fragrance Collection Estée Lauder budi osjećaj veselja i traje do 12 sati.

Tom Ford

Prepustite svojim osjetilima ovim zavodljivim mirisom Toma Forda. Ébène Fumé sadrži drvo palo santo, miris crnog papra, drvo afričke ebanovine, cvjetne mirise i niz drugih dimnih i zemljanih mirisa.