vrhunska kozmetika

Neal's Yard Oil Free hidratantni serum pruža matirajuće osvježenje za našu kožu

18.08.2017 u 11:07

Bionic
Reading

Lagani serum s umirujućom vrbolikom i organskom ružom istovremeno hidratizira i matira kožu

Našoj koži tijekom ljetnih vrućina potrebni su kvalitetni proizvodi koji će joj pružiti adekvatnu hidrataciju te u isto vrijeme spriječiti neželjeni sjaj, nakupljanje nečistoća i začepljivanje pora. Neal's Yard svojim Oil Free hidratantnim serumom nudi idealno rješenje!

  • Umiruje, hidratizira i matira kožu ostavljajući je glatkom
  • Pogodan za samostalno nošenje ili kao make-up primer
  • Aktivni sastojci ovog seruma su ekstrakt riže, Alpaflor Alp sebum, hijaluronska kiselina, ekstrakt šitake gljiva, hidrolizirana rukola i esencijalna ulja ruže, pačulija, geranija i tamjana

Za vrijeme ljetnih vrućina i visokih temperatura, povećava se i proizvodnja sebuma, a naša koža postaje sklona sjaju i prištićima. Neal's Yard Oil Free hidratantni serum je lagan i matirajući proizvod koji smanjuje vidljivost pora za nježnu kožu bez neželjenog sjaja.

Ovaj lagani serum s umirujućom vrbolikom i organskom ružom istovremeno hidratizira i matira kožu ostavljajući je glatkom. Dovoljno je hidratantan da ga se može koristiti samostalno ili kao savršeni make-up primer.

Aktivni sastojci ovog seruma su ekstrakt riže, Alpaflor Alp sebum, hijaluronska kiselina, ekstrakt šitake gljiva, hidrolizirana rukola i esencijalna ulja ruže, pačulija, geranija i tamjana.

Hijaluronska kiselina i ekstrakt riže daju koži vlagu iz prirode za nježan i zdrav ten, a Gejše su tradicionalno koristile rižinu vodu kako bi imale nježnu, glatku i sjajnu kožu.

Alpaflor Alp sebum ekstrahiran iz rijetke alpske biljke vrbolike smanjuje pore uz istovremeno umirivanje i matiranje kože.

Hidrolizirana rukola bogata antioksidansima pomaže u izgradnji prirodne zaštite kože, a ekstrakt šitake gljiva je bogat izvor kojične kiseline koja se koristi za izbjeljivanje, umirivanje i ubrzavanje obnove kože.

Neal's Yard Oil Free hidratantni serum nanosi se prije kreme, ujutro i navečer, a dostupan je u Farmacia prodavaonicama u Zagrebu - Jurišićeva 2, Arena Centar, City Centar One Žitnjak, Avenue Mall i Point centar Vrbani; u Splitu - City Centar One i u Rijeci (ZTC). Preporučena maloprodajna cijena za 30 ml je 346,64 kn.