kamo za valentinovo?

Pronašli smo idealnu destinaciju koju mnogi smatraju jednom od najljepših na našoj obali

05.02.2024 u 07:51

Bionic
Reading

Romantične večere u popularnim restoranima odavno nisu način na koji želite provesti Dan zaljubljenih s voljenom osobom. Ove godine Valentinovo 'pada' na srijedu, no to ne znači da ne možete sve spojiti sa subotom i nedjeljom te provesti romantičan vikend u jednom od najljepših gradova na našoj obali

Plišani medvjedići ili zečići, jastuci u obliku srca, šalice s ljubavnim porukama, romantične večere u popularnim restoranima...sve smo to barem jednom poklonili osobi koju volimo povodom Dana zaljubljenih. Iako je odavno poznato da ljubav ne ide kroz želudac, kao i da se ljubav ne kupuje novcem, taj jedan dan u godini, kada su svi posebno zaljubljeni i cvrkuću oko svojih voljenih, želimo ipak obilježiti na poseban način.

Savršeni vikend u dvoje

Ove godine Valentinovo pada na sredinu tjedna, u srijedu, no to vas ne treba spriječiti u želji da isplanirate savršeni vikend za dvoje. Idealnom destinacijom pokazao se Zadar, kojeg mnogi smatraju jednim od najljepših gradova na našoj obali, a koji vrijedi posjetiti u svako doba godine, pa tako i u veljači.

Upravo u veljači u Zadru vas čeka i bogati koncertni program, od Sergeja Ćetkovića i grupe S.A.R.S., koji 9., odnosno 10. veljače nastupaju u Konobi Kamen, pa do Mladena Grdovića, koji obilježava 45 godina karijere 10. veljače u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku, stoga je i to više nego dovoljan razlog da spakirate kofere i krenete prema Zadru.

Dovoljan broj sunčanih sati, ugodna temperatura i savršena klima čine Zadar omiljenom destinacijom ljubavnih parova upravo za Valentinovo, a mi ćemo vam pomoći time što ćemo vam 'baciti bubu u uho' i predložiti savršeni provod s vašim partnerom ili partnericom, u kojem ćete oboje podjednako uživati.

U mjesecu ljubavi potražite savršeni odmor ovisno o vašim afinitetima - volite li više hotelski smještaj, gdje će vas u potpunosti razmaziti, ili ste spremni na dozu odvažnosti, za što je odabir i više nego jednostavan: glamping. A to oboje nudi vam upravo Zadar i njegov Falkensteiner Club Funimation Borik ili Falkensteiner Premium Camping Zadar.

Najljepši trenuci za uživanje

Što god odaberete, jedno je sigurno, svakodnevica će ostati negdje u magli, daleko iza vas, a vi ćete provesti najljepše trenutke uživajući u dugim šetnjama uz more, istražujući okolicu biciklima ili jednostavno uživajući u opuštajućem wellnessu.

Za ljubitelje hotelskog smještaja, Falkensteiner je odavno poznat i priznat po svojoj romantičnoj atmosferi, koji će u kombinaciji s elegantno uređenim sobama i izvrsnim restoranima postati savršen izbor za one parove koji žele uživati u luksuzu.

Vikend u Falkensteiner Club Funimation Borik omogućit će vam sve o čemu ste do sada mogli sanjati, a sa svojim partnerom provest ćete savršene trenutke na wellness tretmanima, večeri uz svijeće ili jednostavno uživajući u opuštajućim trenucima koje vam nudi privatnost svake sobe.

Već po dolasku u hotelskoj sobi će vas dočekati jagode u čokoladi i pjenušac, nakon čega ćete opušteno moći započeti svoj romantični odmor. Nakon što se udobno smjestite, i preuzmete svoju torbu s ogrtačem, ručnikom i japankama koje ćete sobiti na korištenje tijekom boravka, uputite se u Acquapura Thallasso & SPA Centar, gdje je prostrano područje s bazenima i saunama tako stvoreno za opuštanje.

Unesite u vezu 'malo žara'

Ako ove godine želite unijeti 'malo žara' u vašu i vezu možda bi umjesto hotelskog smještaja za vas bolji odabir bio glamping, zbog čega je izbor i više nego logičan - Falkensteiner Premium Camping Zadar - gdje ćete provesti savršeni odmor u modernoj i potpuno opremljenoj mobilnoj kućici u neposrednoj blizini mora.

Glamping donosi jedinstvenu dozu romantike spojenu s pustolovinom u prirodi, a luksuzno uređene mobilne kućice s udobnim krevetima, okruženje pod zvijezdama i intimnost glampinga stvaraju posebno iskustvo. Za parove koji žele pobjeći od uobičajenog i doživjeti romantične trenutke pod šatorom, glamping pruža savršenu priliku.

Jagode u čokoladi i pjenušac za dobrodošlicu

Već za dobrodošlicu dočekat će vas pjenušac u vašoj mobilnoj kućici, a nakon kratkog raspakiravanja i čaše pjenušavog vina u kombinaciji s jagodama u čokoladi, opustite se u 2500 četvornih metara Acquapura Thalasso & SPA centra Borik, koji vam je na besplatno na raspolaganju.

Što ćete odabrati, ostavljamo vama na izbor, jer jedino što je važno je da vam ove godine romantični vikend ostane još dugo u pamćenju i da ga se sjećate po najljepšim provedenim trenucima, o kojima ćete jednoga dana moći pričati čak i svojim unucima.

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima te u suradnji s Falkensteiner Hrvatska.