NE MISLI NA PROBLEME

Doris Pinčić otkrila svoj recept za sreću: 'Plesnim korakom kroz život'

07.07.2020 u 21:57

Bionic
Reading

Ona je jedna od naših najvrjednijih voditeljica, koja sve što radi, radi s velikim osmijehom na licu. Doris Pinčić Rogoznica iz dana u dan nam dokazuje kolika je profesionalka u svom poslu te ne dozvoljava da je privatni problemi pokolebaju

Uz redovita jutarnja snimanja za HRT-ovu emisiju 'Dobro jutro Hrvatska' gdje se u ulozi voditeljice sjajno snašla, Doris Pinčić odrađuje i ostale dogovorene angažmane na poslovnom planu.

Tako je ovih dana odradila planirano snimanje svog kulinarskog projekta 'Kuhinja babe Eve' koji je prije nekoliko godina iz gušta pokrenula u želji da s obožavateljima podijeli neke tradicionalne recepte spremljene na svoj način.

Iako posljednjih tjedana doživljava velike promjene na privatnom planu, pogotovo otkako se razišla sa svojim dugogodišnjim suprugom Borisom Rogoznicom s kojim dijeli sina Donata i kćer Gitu, zgodna Dalmatinka ostala je vedrog duha i zadržala pozitivne misle.

Nije klonula i prepustila se depresiji koja uhvati mnoge nakon prekida, već se okrenula nekim novim radostima i popunila vrijeme poslom te privatnim guštima s ostalim dragim ljudima.

'Plesnim korakom kroz život', napisala je Doris ispod svoje najnovije objave na društvenim mrežama te tako dala do znanja da su njezine misli obojene vedrim bojama.

Slobodne vikende ova slavna Zadranka koja se prvo proslavila ulogom Lare u seriji 'Larin izbor', a kasnije pogurala u tv format kao voditeljica, da bi na koncu otvorila svoju tvrtku za koju odrađuje voditeljske angažmane; provodi u rodnom mjestu kod oca i majke. Tamo rado odlaze i njezini maleni nasljednici koji uživaju u morskim radostima.