ZA SVAČIJI UKUS I STIL

Ne volite šljokice? Ove crne haljine idealno su modno rješenje u blagdanskoj sezoni za sve ljubiteljice minimalizma

20.12.2021 u 17:00

Bionic
Reading

Iako na spomen party odijevanja brojni prvenstveno pomisle na sjajne komade ukrašene šljokicama, isplati se igrati na kartu suptilne elegancije koja se u sezoni blagdanskih zabava i domjenaka lako postiže crnim haljinama

Sjajni komadi u duhu modnog maksimalizma i ekstravagancije postali su sastavnim dijelom blagdanske party sezone, a iako predstavljaju dobitni odabir, svečane outfite bez greške moguće je postići i povodeći se zlatnim pravilom 'manje je više'.

U moru šljokica tiha elegancija uvijek pobjeđuje, a nju je itekako lako postići aktualnim modelima crnih haljina s polica trgovina. Kao stvorene za ljubiteljice modnog minimalizma, crne haljine u svim svojim inačicama idealan su svečani odabir te pomažu da dodaci poput statement nakita dođu do izražaja.

  • +4
Crne haljine svečanog izgleda Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Zahvaljujući detaljima poput uzbudljivog kroja, sjajnih materijala svile i satena ili ukrasa poput dramatičnih rukava i lanaca, crne haljine odabir su kojim ove blagdanske sezone nikako nećete pogriješiti, a za vas smo odabrali najbolje primjerke s polica trgovina za svačiji ukus i stil.