bez greške

Ne viđamo je često, ali kada se pojavi to napravi sa stilom: Branka Krstulović ima čizme za kojima ćete se sigurno okrenuti

29.09.2022 u 10:57

Bionic
Reading

Nova sezona CineStarovog specijalnog programa 'Cinema Book club' okupila je brojna poznata lica koja nisu propustila uživati u filmskoj večeri. No, da odlazak u kino itekako može biti prilika za pokazivanje upečatljivih stajlinga pokazale su Aleksandra Dojčinović, Borna Kotromanić i Daniela Trbović, no posebnu pažnju je privukla je Branka Krstulović s još jednim senzacionalnim stajlingom

U javnosti je ne viđamo često, no kada se pojavi, to učini, doslovce, sa stilom. Branka Krstulović poznata je kao žena istančanog modnog stila i smisla za lijepo, a vještinu besprijekornog modnog kombiniranja pokazala je i na pretpremijernoj projekcijom filma 'Dobra kuća' u kojem glavnu ulogu igra Sigourney Weaver. Tom prilikom Kaptol Boutique Cinema okupio je brojne ljubitelje knjiga i filmova, a prigodu da uživaju u predivnoj filmskoj večeri nisu propustili ni Aleksandra Dojčinović, Borna Kotromanić, Daniela Trbović i Dalibor Petko.

Bivša misica i supruga vlasnika tvrtke Blitz film & video, Hrvoja Krstulovića, plijenila je poglede u elegantnom stajlingu koji je odisao chicom, ali i urbanim prizvukom. Branka je po dobro provjerenoj, i vrlo uspješnoj fomuli, spojila bezvremenske komade s vrućim trendovima.

  • +3
Cinema Book Club Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Bojan Zibar

Ove jeseni midi suknje dominiraju modnom scenom, a Branka se tu držala provjerene klasike odjenuvši crnu midi suknju uskog, klasičnog kroja koja je nosiva baš uvijek i svugdje.

Klasiku je osvježila vrlo upečatljivim i profinjenim komadom – tamno zelenom svilenom košuljom s printom lanaca u tri boje. Dizajn ove košulje koja na jednostavan način podiže klasične kombinacije potpisuje Victoria Beckham, a prodaje se po cijeni od 640 funti (oko 4800 kuna).

Poigravajući se s kontrastima 46-godišnja misica, koja je 1994. godine naslijedila krunu od Splićanke Fani Čapalije, u ruci je nosila crvenu torbu ukrašene ručke. Branka inače njeguje vrlo elegantan i istančan modni stil, a njezine modne kombinacije nerijetko dobivaju brojne pohvale. Odlično spaja jednostavne i upečatljive modne komade koji rezultiraju vrlo efektnim i profinjenim stajlingom, a ovog puta čitav stajling podigla je na višu razinu čizmama koje je bilo nemoguće ne zamijetiti. Naime, svaka ljubiteljica mode zna da je u jesen nemoguće zakoračiti bez dobrih čizmi i gležnjača, a Branke je pronašla pravu modnu poslasticu.

Čizme Patti luksuznog brenda Louis Vuitton reinterpretacija su legendarne biciklističke jakne umjetničkog direktora Nicolasa Ghesquièrea. Dizajniran od mekane teksturirane kože, stil karakteriziraju dvostruki patentni zatvarač i presavijeni remeni ukrašeni srebrnim nitnama Ovaj impresivan model 'wedge' čizama sa skrivenom petom od 9,5 cm, predstavljen na modnoj pisti za jesen/zimu 2021. i predstavlja tihu patnju brojnih ljubitelja luksuznog brenda.

  • +5
Čizme i gležnjače za jesen Izvor: Promo fotografije / Autor: promo
Amal Cloony u hit čizmama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia