OBITELJ JE NAJVAŽNIJA

Njihova ljubavna priča traje već 20 godina: Branka Krstulović u rijetkom pojavljivanju sa suprugom Hrvojem

10.05.2022 u 09:01

Bionic
Reading

Mnogi je smatraju jednom od najljepših hrvatskih misica, no Branka Krstulović, koja je titulu Miss Hrvatske osvojila 1994. godine, odavno živi daleko od modnih pista. U lipnju 2005. ozakonila je svoju vezu s Hrvojem Krstulovićem, s kojim je dobila trojicu sinova

Iako se na filmskim premijerama najčešće pojavljuje sama ili u društvu svojih poznatih prijateljica, ovoga se puta Branka Krstulović pojavila u pratnji svog supruga Hrvoja Krstulovića i to na projekciji ukrajinskog filma 'Donbas', redatelja Sergeja Loznice, koja je održana povodom obilježavanja Dana Europe.

Branka Krstulović bila je dobro raspoložena i vrijeme je provela družeći se s ljudima, a mnogi su zamijetili kako je za nju vrijeme odavno stalo. Nekadašnja Miss Hrvatske, koja je titulu ponijela 1994. godine, izgledala je besprijekorno u crnoj haljini, koju je upotpunila srebrnim Bottega Veneta cipelama i popularnom Bottega Veneta Pouch torbicom u bordo nijansi.

Njezin suprug odabrao je tamno odijelo u kombinaciji s bijelom košuljom. Par je inače u vezi od 2002. godine, kada su se upoznali tijekom ljetovanja na Hvaru.

'Bio je to prst sudbine. Ja obožavam Hvar i ondje godinama ljetujem s prijateljicama. Svakog sam ljeta nagovarala Milanu da nam se priključi, ali bi ona uvijek bila spriječena obavezama. No prošlo je ljeto sama nazvala i kazala da dolazi. Kad je stigla, bila je umorna od puta pa smo razmišljale da tu prvu večer ostanemo kod kuće. Naposljetku smo se ipak dogovorile da izađemo u Carpe Diem, ali samo na jedno piće. Tamo je bio i Hrvoje, Milanin prijatelj s fakulteta, i tako je sve to polako počelo', ispričala je Branka Krstulović svojedobno njihovu ljubavnu priču.

Branka Krstulović Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Prvo službeno pojavljivanje u javnosti imali su te iste godine na Noći gutača reklama, a već idućeg ljeta, u prepunom hvarskom okupljalištu Carpe Diem, Hrvoje Krstulović kleknuo je pred Branku i zaprosio je stavivši joj na ruku dijamantni prsten.

Trogodišnju vezu okrunili su brakom u lipnju 2005. godine i to na 17. katu zagrebačkog hotela Westin, gdje je medijima bio zabranjen pristup. U studenom iste godine dobili su sina Antu, tri godine kasnije Niku, a u ožujku 2013. stigao je i maleni Dino.