uvijek oduševi

Branka Krstulović izgleda kao da je stigla ravno iz Milana ili Pariza: Njezinom vještom oku ne mogu promaknuti 'it' komadi, a sad je prošetala sandale koje se rasprodaju brzinom svjetlosti

13.05.2022 u 09:17

Bionic
Reading

Gdje god se pojavila, Branka Krstulović pažnju plijeni odličnim stajlinzima, a na svečanom otvorenju CineStar kinu u zagrebačkom Z centru, još jednom se dokazala kao vladarica istinskog stila i elegancije. Branka je izgledala kao da je stigla ravno iz Milana ili Pariza

Formula dobrog stajlinga krije se u savršeno usklađenoj kombinaciji klasičnih i trendi komada te elegantnim, profinjenim modelima s dodatkom eklektičnosti. A tu formulu sjajno je usvojila Branka Krstulović koja prilikom svakog javnog pojavljivanja modno briljira. Branka voli modu i prati trendove, a u velikoj i šarolikoj ponudi uvijek uspije odabrati baš onaj pravi komad koji joj stoji kao saliven i upariti ga s efektnim dodacima.

Bivša misica i supruga vlasnika tvrtke Blitz film & video, Hrvoja Krstulovića, ni ovoga puta nije razočarala, a na svečano otvorenje CineStar kina u zagrebačkom Z centru stigla je u provjerenoj modnom komadu – crnoj haljini asimetričnog kroja. I sada je Branka kombinirala vodeće trendove s vječnom klasikom pa je vječna crna haljina koja je uskim krojem i visokim prorezom istaknula njezinu besprijekornu figuru, bila u trenutno vrlo popularnoj midaksi duljini.

  • +10
Poznati na otvorenju CineStar kina u Z centru Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL

Sjajna haljina zahtijevala je ništa manje sjajne dodatke pa se tako u Brankinoj ruci našla mala crna torbica vrećasto oblika. Torbica nosi dizajnerski potpis brenda Gabriela Hearst, zove se Demi, a na službenoj stranici brenda košta 2.300 dolara, odnosno oko 16.600 kuna, a osim u crnoj dosutpna je paleti boja, poput bijele, bordo i krem, ali i u varijanti nalik zmijske kože i kože krokodila.

Cipele su pak bile posebna poslastica, a Branka je pokazala kako i ona nije odoljela trenutno najtrendi salonkama u modnom svijetu. Naime, nosila je žute salonke visokih potpetica, upadljivo ukrašenih sjajnim remenčićima i mašnom, a mnogi su odmah prepoznali Mach&Mach sandale, cipele koje su u posljednje vrijeme privukle veliku pažnju zaljubljenica u modu i pronašle put do njihovih ormara. Cijena Mach&Mach bajkovitih sandala kreće se oko 1200 eura, ovisno o modelu, a ono što obećavaju je da se svatko u njima osjeća poput princeze.

  • +6
Mach & Mach cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije