SLAVNA DIZAJNERICA PRIZNAJE:

'Ne, skinny traperice nisu mrtve!'

20.05.2016 u 13:35

Bionic
Reading

Jedna od najuspješnijih žena u svijetu mode, Julie de Libran, velika je zaljubljenica u traper. Posljednje dvije godine radi kao kreativna direktorica za poznati pariški brend Sonia Rykiel i otkriva da niti ona ne može odoljeti skinny trapericama

Popularne skinny traperice posljednjih sezona ne može nadmašiti nijedan drugi kroj, koliko god se dizajneri trude prezentirati neke drugačije modele. Uz nekoliko it trendova koji su uspješno zavladali, skinny traperice uporno im pariraju, a slavna dizajnerica otkrila je za britanski The Telegraph da im niti ona ne može odoljeti.

'Obožavam traper, to je moja radna odjeća jer u njemu mogu sve odraditi', kaže Julie de Libran i dodaje da uopće ne zna koliko točno pari traperica ima u svome ormaru. Ne prestaje isprobavati nove modele i uvijek će tražiti još koji par, a u ormaru su joj podijeljeni po bojama. Trenutno je opsjednuta japanskim traperom, koji je otkrila pri posjetu toj zemlji, a obožava ga jer je izuzetno kvalitetan. Tako je za ovogodišnju proljetnu kolekciju stvorila nevjerojatan kaput od trapera koji zbog višeslojne obrade na prvi pogled djeluje kao da je od tvida.

Thank you @katefinniganlady #telegraph #uk #Denim #SoniaRykiel

Fotografija koju objavljuje @juliedelibran


Iako u posljednjoj kolekciji nema nezaobilaznih skinny traperica, slavna dizajnerica priznaje da ih i dalje nosi: 'Ne, skinny traperice nisu mrtve, i dalje ih nosim. Imam modele koji su elastični pa ih rado nosim vikendom. Odjenem ih odmah izjutra uz predimenzioniranu vestu i jako lijepe štikle te sam spremna za sve obaveze. Sve ovisi o ženi koja ih nosi i o tipu tijela, ali volim ih jer mogu pokazati noge, a sakriti, primjerice, trbuščić.'

#frenchcountryside

Fotografija koju objavljuje @juliedelibran


Dakle, ako čak i modna stručnjakinja, koja je radila s velikanima poput Marca Jacobsa za Louis Vuitton ili Pradu, kaže da ne može odoljeti skinny modelu, to je dokaz da će se još dugo nositi iako ga nema u novim kolekcijama.