Wienerberger

Ne propustite odličnu Tondach akciju i ostvarite vrijednu uštedu

22.05.2024 u 15:41

Bionic
Reading

Toplinski set i Tondach krovni prozor sada za cijenu krovnog prozora

Toplinski set uz Tondach krovne prozore je vrhunsko rješenje za dom i spaja funkcionalnost, estetiku i energetsku učinkovitost. Odlična promotivna akcija dolazi iz tvrtke Wienerberger. Tijekom akcijskog razdoblja do 30. lipnja 2024. toplinski set i Tondach krovni prozor dostupni su u posebnoj ponudi za cijenu krovnog prozora! Posebna akcija vrijedi za sve modele i dimenzije Tondach krovnih prozora s toplinskim setom. Uštedite kupnjom kompleta!

Tondach toplinski set pruža brzu i pouzdanu izolaciju vaših prozora duž cijelog okvira i velika mu je prednost brza instalacija. Ovaj set renomiranog proizvođača Tondach sastavljen je od paropropusne folije, instalacijske trake i toplinske izolacije od polietilenske pjene kako bi osigurao optimalnu zaštitu. Savršena kombinacija toplinskog seta i Tondach krovnih prozora ostvaruje značajnu i dugotrajnu uštedu mjesečnih troškova za grijanje i hlađenje.

Tondach krovni prozori sinonim su za vrhunsku kvalitetu i energetsku učinkovitost. Velika ponuda modela prozora i dimenzija omogućava kupcima odabir krovnog prozora koji se savršeno uklapa u interijer. Krovni prozori Tondach pružaju mogućnosti korištenja krova za dodatni izvor svjetlosti te uz prekrasan pogled poboljšavaju produktivnost i kvalitetu života. Ponuda Tondach krovnih prozora u tvrtki Wienerberger estetski se odlično usklađuje s dizajnom interijera i eksterijera, a kako preporučuju iz Wienerbergera, Tondach krovni prozori su idealan odabir jer je od ključne važnosti kvaliteta i kompatibilnost s cjelokupnim sustavom krova s Tondach crijepom.

Jedna od najznačajnijih karakteristika Tondach krovnih prozora je vrhunska energetska učinkovitost. Zahvaljujući dvoslojnim i troslojnim staklima, Tondach krovni prozori, osiguravaju toplinu unutar vašeg doma i čine boravak unutar vašeg doma ugodnim. Istovremeno, štite od vanjske buke i osiguravaju optimalnu zvučnu izolaciju. Tondach krovni prozori imaju najduže jamstvo na tržištu – 10 godina na prozor i 20 godina na staklo čim se kupcima jamči mir, sigurnost i bezbrižnost. U izradi se koriste prirodni materijali, drvo bora vakuumski impregnirano koje može biti premazano bezbojnim ili poliuretanskim lakom. Za prostore pod utjecajem vlage preporučuju se PVC Tondach krovni prozori.

Uz posebnu promotivnu akciju toplinski set i Tondach krovni prozor dolaze za cijenu krovnog prozora do 30. lipnja 2024. i to je prilika koja se ne propušta za sve koji si žele priuštiti dugoročna, ekonomična, funkcionalna i estetski privlačna rješenja za dom!

sve osim nogometa