UZ BROJNA POPRATNA DOGAĐANJA

Ne propustite 3. susret američkih automobila

21.08.2013 u 10:30

Bionic
Reading

U organizaciji V8 kluba Hrvatska održani su 1. i 2. susret američkih automobila 2010. i 2011. godine u Jastrebarskom. Kako su zbog rastućeg broja posjetitelja i najavljenih dolazaka inozemnih klubova 'prerasli' prostor na kojem su se odvijali prethodni susreti, za 2013. godinu odlučili su preseliti događaj na veći i lakše dostupan prostor. Susret će se održati na parkiralištu trgovačkog centra West Gate, a datum održavanja je 24. kolovoza

V8 Klub Hrvatska okuplja sve ljubitelje američkih automobila na području Hrvatske. Svrha kluba je okupljanje istomišljenika i povezivanje sa sličnim klubovima, organiziranje posjeta izložbama, susretima i druženjima kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu. Klub broji preko 30 stalnih članova, kao i veći broj podržavajućih članova, koji iako ne posjeduju američka vozila gaje ljubav prema istima.

Sadašnje predbilježbe govore da će broj izloženih automobila prijeći 150, a sudeći po prethodnim godinama, broj posjetitelja će narasti preko 5000. Predviđena su razna događanja, kao što su izbor za najljepši automobil izbor za najglasniji automobil, nastupi rock&roll i rockabilly bendova nagradne igre za posjetitelje i ostalo.

Događaj će biti najavljen na klupskoj web stranici profilu na Facebooku koji prati preko 5000 fanova, promotivnom materijalu i stranici centra West Gatena Facebooku koja broji skoro 60.000 fanova, a to će učiniti i svi klubovi u regiji (Slovenija, Mađarska, Austrija, Bosna i Hercegovina, Srbija) na svojim web stranicama, svi relevantniji auto-moto web portali i tiskane revije.