DANIJELA DVORNIK:

Ne prođe ni dan, a da ga netko ne spomene

07.09.2013 u 12:08

Bionic
Reading

Danijela Dvornik, udovica kralja funka Dine Dvornika, pet godina nakon njegove smrti objektivno je prihvatila činjenicu da ga nema, barem fizički

‘Dino će uvijek biti prisutan, njega je nemoguće jednostavno maknuti. Oko mene je tisuću njegovih stvari, sitnica, stan u kojem smo živjeli, sve me stalno podsjeća na njegov nemiran duh. Ne prođe ni dan a da ga netko ne spomene ili da ne čujem njegovu glazbu. Drago mi je što se i dalje puštaju Dinove pjesme jer je on želio da njegova glazba bude bezvremenska’, kaže Danijela za 24 sata. Dodaje da joj je pet godina otkako je suprug preminuo, istodobno prošlo i brzo i nevjerojatno sporo.

‘Ponekad su uspomene na njega tako svježe, ali prošla sam sve procese zacjeljenja i sad njegovu smrt napokon mogu prihvatiti objektivnije. Racionalno sam si objasnila da je to bio njegov ciklus, dinamičan i kratkotrajan. On je zaokružio svoju misiju na ovome svijetu, a nama u nasljeđe ostavio svoju glazbu. To je bio smisao njegova života’, objašnjava Danijela, koja se nedavno ponovno zaljubila.

‘To nitko ne može planirati, pa tako ni ja. Ali da, na pragu mi je nova ljubav’, otkrila je.