vladajući trendovi

Ne možete pogriješiti: Najbolji modeli zimskih kaputa u koje se definitivno isplati uložiti ove sezone

22.10.2022 u 11:31

Bionic
Reading

Zima u modnom svijetu znači i potragu za dobrim kaputom. Izbor je doista velik, no bez obzira na njihov izgled, dobar kaput prije svega mora imati savršenu kombinaciju stila i nosivosti. Ako se spremate u potragu za vodećim zimskim komadom, obratite pažnju na ovih šest trendova u koje se ove sezone isplati investirati

Sezona kaputa je pred vratima, stoga je vrijeme da gornji sloj svog stajlinga dovedete u red. Za inspiraciju prilikom vjerojatno najvažnije zimske kupnje uvijek je dobra ideja provjeriti kombinacije i izbore ulične mode. Dobro odabran kaput nosiv je više sezona te vjeran pratitelj u najrazličitijim prilikama.

Kakvi su kaputi u modi ove zime?

Proteklih tjedana mode gosti u prvim redovima došli su opremljeni za promjenjivo vrijeme. Puf kaputi, veliki i meki poput oblaka, elegantni baloneri i lakirani modeli visokog sjaja predstavljali su hit modni paket naglašen upečatljivim dodacima.

Unatoč viđenom, ponekad se isplati biti jednostavan. Bezvremenska privlačnost klasičnih crnih kaputa iz Arketa i Raeya čini ih doista praktičnim ulaganjem. Ipak, sjajne i reflektirajuće nijanse bile su prisutne i izvan revija, a mnoge zvijezde uličnog stila odlučile su se za kožne modele kako bi dodale chic prizvuk svakom stajlingu.

Na koje se brendove zimskih kaputa isplati obratiti pažnju?

Činjenica je da brend kaputa koji odaberete uvelike ovisi o stilu koji tražite. Ako ste potrazi za puf modelom koji pruža toplinu i savršenu zaštitu od hladnoće, tu je npr. Arketov dugački prošiveni kaput koji vam pružiti željenu udobnost sve do proljeća. S druge strane, kad je riječ o balonerima, Totême je vjerojatno najbolja opcija, pogotovo ako želite oversized kroj. Naravno, teško da išta može pobijediti klasični vuneni kaput, a Alexander McQueen se odlučio za model u jarkoj zelenoj nijansi, dok se Mango držao provjerene crne.

  • +19
Kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Kako god, ovo je šest trendi modela zimskih kaputa koji će vladati ove sezone.

Elegantni kožni modeli

Ove sezone otkrijte svoj skriveni lik iz 'Matrixa' u dugačkom kožnom kaputu. I ne dajte se zavarati, ne radi se o biciklističkim jaknama: ovi modeli se praktički vuku po podu.

Klasični crni kaput

Ništa ne izgleda tako bezvremenski kao chic crni kaput koji dobro pristaje. Najbolji dio? Crna boja pristaje uz gotovo sve. Kako biste izgledali super elegantno, potražite pripijene siluete.

Model u jarkoj boji

  • +8
Princ William i Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Danny Lawson / PA Images / Profimedia

Boja ne mora nužno biti neutralna. Kaput jarke boje može jednako djelovati, kao i nešto prigušenije nijanse, te trajati jednako dugo. Izaberite boju koju volite i koju nosite - držite se onoga što znate.

Visoki sjaj

Lakirani kaputi uočeni su u svim modnim gradovima ove sezone. Crni, crveni i modeli s upečatljivim uzorcima bili su među najpopularnijima.

Udobni puf modeli

Podstavljeni modeli prvi su izbor za one kojima su udobnost i obrana od niskih temperatura na prvom mjestu. Ove modele osobito ćete cijeniti u hladnim zimskim jutrima.

Dobro provjereni baloneri

Dobar baloner baš nikada neće izaći iz mode. Uparite ga s bilo čime iz ormara, od omiljenih traperica do male crne haljine, i u tren oka spremni ste za izlazak.