ZA COOL STAJLINGE

Ne možete dočekati toplije dane? Evo kako ljetne suknje možete nositi ovoga proljeća

18.03.2022 u 10:20

Bionic
Reading

Ako vam je dosta modnih kombinacija koje uključuju sveprisutne udobne komade poput tajica, hudica ili casual donjih dijelova trenirki, omiljene lepršave suknje također možete nositi već sad

Proljeće samo što nije stiglo, a taj tzv. prijelazni period uvijek je pomalo nezahvalan kad se radi o osmišljavanju modnih kombinacija jer se nalazimo između dvije sezone.

Unazad dvije godine koliko traje globalna pandemija koronavirusa puno se toga promijenilo, a to je nepovratno utjecalo i na svijet mode.

ULIČNA MODA

Minice i visoke čizme kao provjerena kombinacija: Zgodne Zagrepčanke svoje vitke noge stavile u prvi plan

Pogledaj galeriju

Casual odjeća koja je prije bila prikladna samo za slobodno vrijeme postala je apsolutni must have, pa ako je i vama sad već dosta takvih modnih kombinacija, vrijeme je da s dna garderobe izvučete omiljene ženstvenije komade poput suknji ili haljina.

Riječ je o odjevnim predmetima koje možemo nositi iz sezone u sezonu i nemaju rok trajanja. Midi suknje savršene su za taj prijelaz prema proljeću, a bez problema ih možemo nositi i u hladnijim i toplijim danima.

  • +5
Trendi suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Slažemo se kako je tzv. prijelazno razdoblje s prohladnim danima, ponekad vrlo izazovno za kombiniranje, no to ne mora biti nužno tako ako primijenite slojeviti način odijevanja. Modni stilisti ističu kako su lepršave suknje koje inače nosimo tijekom proljeća ili ljeta, idealne i za ove prohladne prijelazne dane te su istodobno klasične i trendi te primjerene svakoj situaciji.

Slobodno ih kombinirajte primjerice s toplim dolčevitama ili džemperima i udobnim combaticama, gležnjačama ili visokim čizmama, upečatljivim loafericama, kožnim ili jeans jaknama, balonerima...

Lijepe su, ženstvene i cool, a nećete pogriještiti niti ako se odlučite za vedre boje, razigrane uzorke poput točkica, prugica, cvjetića, animal printa...