zavodljivi chic

Sjajno odjevene Francuskinje uvijek su dobra inspiracija, a ovo je osam komada bez kojih ne mogu zamisliti proljetnu sezonu

18.03.2022 u 06:23

Bionic
Reading

Nepogrešiva nonšalantnost, ležernost i zavodljiv chic - tako bi se ukratko mogao opisati francuski stil. U ormar sjajno odjevenih Francuskinja uvijek je dobro zaviriti u potrazi za malo dobre inspiracije, a ovih osam modnih komada savršenih za proljetne dane utjelovljuju mit o francuskom chicu

Francuski stil odijevanja oduvijek je brojne zaljubljenice u modu privlačio svojom jednostavnošću te izgledom koji ne zahtijeva puno truda. Stoga je vječna modna inspiracija predstavljajući šarmantan spoj klasike i trendovskih komada. Izgled francuske djevojke već dugo inspirira filmsku i modnu industriju, a ono što je sigurno to je da ne morate nužno biti francuskog podrijetla da biste ga utjelovili.

Pariški chic uvijek djeluje pomalo nedovršeno, ali stilski besprijekorno dotjerano. Ova mješavina ležernosti i elegancije, bilo da se radi o otmjenoj bluzi s trapericama, bilo razigranoj torbi ili košulji na pruge s karikama naušnicama, ono je što ga čini tako privlačnim.

  • +27
Ključni proljetni komadi u stilu francuskog chica Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Stoga u proljetnu sezonu uđite sa stilom, služeći se provjerenim modnim izborima Francuskinja, a ovih osam sjajnih modnih komada koje bi odabrale i one same može se savršeno kombinirati.

Jednostavna bluza

Bluza ili jednostavna košulja osnova je u proljetnoj garderobi svake francuske djevojke. Ključne odlike su joj nenametljiv kroj, minimalizam detalja te nježne boje, a neizbježni su modeli u bijeloj i svijetloplavoj nijansi.

Ležeran oversized sako

Kako stvoriti elegantan francuski stil bez imalo napora? U kombinaciji s jednostavnom majicom i ležernim trapericama oversized sako u tren oka kreira francuski chic. Torbe, ležerne mokasinke i naušnice s obručem detalji su koji će se odlično snaći u ovoj kombinaciji.

Prugasta majica

Prugice nikada ne izlaze iz mode, pogotovo kada se radi o stilu Francuskinja, čija odjeća s ovim detaljem predstavlja statement komad. Prugasta majica simbol je francuskog chica.

Traperice

Traperice koje savršeno pristaju osnova su svakog dobrog modnog ormara. Za bezvremenski stil francuske djevojke odaberite klasični ravan kroj ili laskavu siluetu traperica sa širokom nogavicama.

Kožna jakna

Ovaj kultni odjevni predmet ključ je ležernog izgleda. Kožna jakna daje vašoj odjeći trenutnu dozu stila i vrlo ju je lako kombinirati s ostatkom garderobe.

Okrugle zlatne naušnice

Tražite li pravi modni dodatak koji ćete nositi uz kombinaciju sakoa i majice? Ništa nema takav efekt kao okrugle zlatne naušnice koje daju dozu elegancije.

Loaferice

Kako savršeno zaokružiti stajling u francuskom stilu? Francuskinje vole klasike poput elegantnih mokasinki i loaferica i nose ih kako uz traperice, tako uz haljine i suknje. Loaferice predstavljaju sjajan dodatak svakoj modnoj kombinaciji.

Torba od rafije

Francuskinje su u potpunosti prigrlile chic modele od rafije kao zamjenu za klasične torbe. Modeli kojima je nemoguće pogriješiti ove sezone su oni koji spajaju rafiju te kožne detalje u smeđoj boji.