ZVIJEZDA U NEW YORKU

Ljepota je u jednostavnosti: Ovo glamurozno izdanje Lady Gage brojne je oduševilo

17.03.2022 u 22:16

Bionic
Reading

Iako joj je u aktualnoj sezoni nagrada izmaknula nominacija za zlatni oskarovski kipić, Lady Gaga u njoj ne prestaje briljirati. Zahvaljujući ulozi Patrizie Reggiani u filmu o modnoj dinastiji Gucci, odlučio ju je nagraditi Njujorški filmski kritički krug

Nakon što je u prosincu odgođena zbog globalne pandemije, nagrada Kruga njujorških filmskih kritičara održana je ove srijede, a njezinom glavnom zvijezdom postala je američka pop zvijezda, Lady Gaga.

  • +5
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: Dave Allocca/StarPix / Shutterstock Editorial / Profimedia

Baš kao za dodjelu nagrada BAFTA u Londonu i Critic’s Choice u Los Angelesu, 35- godišnja zvijezda angažirala je modne stiliste Toma Erebouta i Sandru Amador.

Spomenuti dvojac Gagu je ovoga puta odjenuo u raskošnu, crnu haljinu bez naramenica s potpisom Jasona Wua - dizajnera čiju je karijeru pokrenula bivša prva dama, Michelle Obama.

Decentan nakit i jednostavna frizura punđe oplemenili su novo Gagino izdanje na crvenom tepihu, kao i vrtoglavo visoke cipele s platforma petom za koje se pobrinulo it ime u svijetu obuće, dizajnerica Amina Muaddi.