ALL BLACK FORMULE

Ne izlazite iz crne boje? Evo kako da vaši stajlinzi nikad ne budu dosadni

28.10.2022 u 13:07

Bionic
Reading

Svi će se složiti kako su stajlinzi u crnoj (ne)boji od glave do pete elegantni i sofisticirani te su savršen odabir za neke večernje prigode

Monokromatska modna izdanja omiljena su stilska formula s kojom jednostavno ne možete pogriješiti, a osobito ako se radi o primjerice o sivoj ili crnoj boji, prikladnima za hladnije razdoblje godine.

All black look je nešto što nikad neće izaći iz mode, a crni stajlinzi imaju i još jednu pozitivnu stranu - čine nas vitkijima.

MAMI UZDAHe

Sve staje kad se pojavi Monica Bellucci: Prelijepa Talijanka ne odriče se omiljene modne formule

Pogledaj galeriju

Crnu boju koja simbolizira moć, autoritet i samouvjerenost, rado nose i kraljice modnog minimalizma poput Angeline Jolie, Monice Bellucci ili Jennifer Aniston, a prilikom kombiniranja poželjno je koristiti što više tkanina različite teksture poput kože, pliša, baršuna, transparentnih materijala...

Osim toga dobra je ideja poptuno crne modne kombinacije osvježiti detaljima u nekoj kontrastnoj boji, poput npr. obuće ili torbica, dok je uvijek dobrodošao zanimljiv nakit, jer crno ide uz sve.

  • +27
Kožne jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Premda se ljubiteljice crnih modnih komada ne bi s time složile jer hardcore zaljubljenice u crno tu nijansu nose tokom cijele godine, ta boja zapravo dolazi u fokus zanimanja fashionistica najčešće u jesen i zimu.

Evo nekoliko cool ideja kako kombinirati crnu boju u mjesecima koji su pred nama:

Koža

Kožne jakne uvijek privlače pažnju pa neka vas nadahne look influencerice Vivian Hoorn. Njezina varijanta kožne jakne s ovratnikom u stilu Y2K pretvara 'običan' crni look u modernu famme fatale.

Sportski stajling na nov način

Influencerica Romee Strijd nosi crni pulover i trendi traperice udobnog kroja s džepovima , a ako primjerice stajling začinite chic torbom ili nakitom, kombinacija dobiva posve drugačije, elegantnije modno obilježje.

  • +22
Trendi jakne i kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Nikamo bez crnog kaputa

Fashionistica Claire Rose Cliteur iz Amsterdama dokazuje da su outfiti u crnoj itekako elegantni. Osim klasičnog vunenog kaputa, Cliteur je svoj look oplemenila i s vrhunskim ključnim komadima poput velike kožne velike torbe i trendi natikača. Ovo je bezvremenski stajling s kojim nikad ne možete pogriješiti.