NOVI ANGAŽMAN

Ne bježi od posla: Zgodni princ Nikolai bio je zvijezda modne revije u Parizu

24.01.2022 u 12:55

Bionic
Reading

Princ Nikolai nastavlja graditi uspješnu modnu karijeru, a mladom pripadniku danske kraljevske obitelji ne nedostaje poslovnih angažmana

Zgodni princ rado je prihvatio poziv za dolazak u Pariz te je nosio modnu reviju sve popularnijeg danskog brenda Rainsa, čija je zadnja kolekcija prepuna udobnih i toplih komada u kojima sigurno nećete proći nezapaženo.

Mlađahni princ, najstariji unuk kraljice Margrethe II, koja Danskom vlada još od 1972. godine, upravo je na pariškom Tjednu mode nosio modnu reviju danskog brenda Rainsa, za što je dobio samo pohvale.

Brend je pokrenula dizajnerica Daphne Gerritse, a najnovija kolekcija pršti vedrim bojama i mladenačkom energičnošću.

  • +6
Modna revija brenda Rains Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nikolai je prošetao modnom pistom u oversized jakni ružičaste boje, a njegov samouvjereni hod bio je itekako zapažen.

Inače, mladi princ je još u veljači 2018. potpisao manekenski ugovor s danskom agencijom Scoop Models, a nosio je između ostalog revije poznatih kuća poput Burberryja i Diora.

Neko vrijeme izbivao je s modne scene zbog svojih brojnih poslovnih obveza, no 22-godišnji Danac sad se vratio u velikom stilu na pariški Tjedan mode, a svi su složni u mišljenju da ga očekuje blistava budućnost.

Premda je dio privilegirane elite, Nikolai je princ suvremenog doba koji manekenski posao vidi kao hobi, a na prvom mjestu mu je studij u uglednoj poslovnoj školi u Kopenhagenu, u kojoj je upoznao djevojku Benedikte Thoustrup, s kojom je zaručen.

'Moj najveći san je proslaviti se sam', izjavio je prije nekoliko godina za ukrajinsko izdanje časopisa Vogue Hommes.

Inače, njegov je otac Joachim od Danske, a majka grofica Alexandra od Frederiksborga.