U KOŽI OD GLAVE DO PETE

Svi bruje o bizarnom modnom usklađivanju Kanyea Westa i njegove nove odabranice

24.01.2022 u 11:32

Bionic
Reading

Kanye West, kontroverzni producent, glazbenik i poduzetnik, pojavio se na partyju koji je upriličio poznati američki dizajner Rick Owens u sklopu pariškog Tjedna mode

Poznat po svojem osebujnom stilu, Kanye je ponovno podizao obrve u stajlingu u kojem ga je bilo teško ne primijetiti.

Bivši suprug Kim Kardashian bio je odjeven u kožu od glave do pete: kožnu jaknu ukrašenu zipovima spojio je s kožnim hlačama, a ovaj neobičan križanac ZF mode i bajkerskog stila upotpunio je glomaznim čizmama.

Kao da to nije bilo dovoljno, ekscentrični Kanye je ovoga puta nosio kontaktne leće kakve mnogi nose za Halloween, a dale su mu dale zastrašujući izgled.

  • +8
Kanye West i Julia Fox Izvor: Profimedia / Autor: CPD+LSN / KCS Presse / Profimedia

Društvo mu je pravila nova odabranica, model i glumica Julia Fox, koja se također odlučila za outfit u koži.

Crvena kožna haljina s visokim rasporkom malo je toga prepustila mašti atraktivne brinete koja je također zaigrala na kartu ZF mode u statement srebrnim visokim čizmama.

sada su susjedi

Puka slučajnost ili dio dobro osmišljenog plana? Kanye West kupio je kuću nasuprot Kim Kardashian, a ova nekretnina daleko je od luksuza u kojem inače uživa

Pogledaj galeriju

I dok njegova bivša supruga ljubi poznatog komičara Petea Davidsona, bivšeg dečka mnogih poznatih ljepotica poput Kate Beckinsale, Ariane Grande i Kaie Gerber, Kanye se u posljednje vrijeme ne odvaja od zgodne Julije.

Kanye i Julia tako su nedavno snimljeni u zapadnom Hollywoodu nakon što su večer proveli s Madonnom i Floydom Mayweatherom u restoranu Delilah u Los Angeles.

Par je izmjenjivao nježnosti, a Julia je za tu prigodu uskočila u seksi kombinaciju koja je istaknula njezinu vitku figuru. Inače, slavni reper je još donedavno, kako se pisalo, gajio nade u pomirbu i mogući novi početak s Kim, pa je čak kupio kuću preko puta njezine i molio je da se pomire.